Mixed Media Canvas från Livesändning- Finnabair produkter

Hej alla!

Idag visar jag upp min canvas- en i slarvig mixed media stil. Har velat hålla mycket ”white space” för att dekorationerna ska komma till sin rätt. I bakgrunden ligger  Timpans mummy cloth och på det jag en halloween ram, chipboard från Prima och dekos och  mouldsram  från Finnabair.

På toppen av allt en favorit av mina waxer är white pearl. För att få färg på canvasen så har jag använt mig av Liquid Acrylic Paint i färgen Burnt Sienna.

Du kan kika in på Cili in Papers Facebook sida på live sändningen, den ligger kvar, så kan du se hur jag gjorde.

https://fb.watch/aLVY1c52Gl/

 

Jag låter mina tavlor stå framme några veckor innan jag bestämmer vad jag ska göra med dem.

Fick en fråga hur min hållare ser ut när jag sänder. Jag sänder med en webbkamera och har då en tripod som jag har satt ihop med en selfie pinne. Sedan kan tekniken alltid krångla och som reserv kan jag alltid sända  med mobilen och längst ner på bilden har jag en hållare till mobilen som jag kan vrida och vända på. På mina live sändningar läser era fina kommentarer på mobilen.ka

Tack för titten alla!

Katja

Materiallista:
Prima Finnabair Art Alchemy Impasto Paint 75ml – Linen
Prima Finnabair White Heavy Gesso
Prima Finnabair Black Heavy Gesso
Prima Finnabair Liquid Acrylic Paint Burnt Sienna
Prima Finnabair Soft Matte Gel
Prima Finnabair Art Alchemy wax White Pearl
Prima Finnabair Art Alchemy wax Bronze Age
Prima Finnabair Meacninacals Barn Stars
Prima Finnabair Metallic Flakes Silver
Prima Finnabair Light Paste
Prima Finnabair Mould Grungy Frame
Tim Holtz Idea-Ology Mummy Cloth
Tim Holtz Idea-Ology Remnant Rubs- Specimen
Tim Holtz Idea- Ology Baseboard Frames- Halloween 2021
Hänglar Wings Stencil Småmönster

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *