Lo med färgglada Color Study

Vem älskar inte färg? Har gått å kikat länge på Vicky Boutins kollektion Color Study, härligt färgglatt, och roliga dekorationer med både undulater, texter och blommor. Serien är ganska stor med både lösa papper, ephemera, stickers, washis, stenciler och t.o.m. ett block med färdiga bakgrunder! Perfekt när man inte riktigt orkar släpa fram kladdet eller behöver skaka fram ett sista minuten kort innan kalaset! ( ja jösses det händer här ofta!🤪)

Ett papper från blocket med färdiga bakgrunder fick bli grunden. Stencil med gul texture paste från Vicky Boutins egna sortiment. Härligt krämig i 6 olika färger inkl ett käck spatel. Texture pasten är blandningsbar vilket gör möjligheterna ännu större, men här körde jag krispigt gul.
Färgstänk med Dylusions Ink Sprays Finns med och utan skimmer o och är galet färg pigment rika. Går att spä med vatten om man vill kladda lite. Jag gjorde det under det mönstrade pappret för att skapa lite djup och få det att poppa upp lite.

Hundra år sedan jag rev kanterna på något, blir ju en tuff effekt och här fick fotona en omgång.
Finns flera olika dekos till denna kollektionen länkar till hela kollektionen så kanske du hittar nåt du gillar.

Hoppas att du fått lite inspiration!

Soliga kramar Emma

Det här inlägget postades i Inspiration, Layout och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *