ATC – White Winter

Hej!

Jag passar på att kika in så här lite extra en söndag för att visa er några ATC-kort som jag har gjort.
Jag köpte denna fina kollektion från Crafters Companion för ett tag sedan, men har inte riktigt kommit igång med den förrän nu. Den är ju helt ljuvlig!

Jag gjorde åtta ATC-kort i två olika färgställningar. En lite ljusare än den andra. Jag monterade allt på vita cardstock från Bazzill där även bakgrunden stämplades med de vanliga uppgifterna som ska finnas på ett ATC-kort.

I bakgrunden gjorde jag en matta av ett blankt cardstock ur kollektionen. Ovanpå det monterade jag ett av de mönstrade papperna. Jag monterade sedan små textremsor från Tim Holtz på 3D kuddar från Scrapbook Adhesives.

Lite skvätt med vit och grön färg i bakgrunden blev ganska fint tycker jag. Färgen kommer från Dina Wakleys Gloss spray.

Tack för titten!

Material:
Bazzill 8,5×11 – White
Tim Holtz Idea-Ology Spiral Bound Sticker Book – Big Chat
Scrapbook Adhesive 3L 3D Seld Adhesive Foam Squares
Dina Wakley Media Gloss Spray – Sage
Dina Wakley Media Gloss Spray – White
Crafters Companion 12×12 Paper Pad – White Winter
Crafters Companion A4 Luxury Mixed Card Pack – White Winter

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *