Better Days Ahed med Sizzix-Positive Signs

Ett extra inlägg från mig idag då jag blivit inspirerad av alla Blå/Gula kort som florerar i alla på både FB och Instagram och även inspiration från min DT-kollega Karin T som använde den fina Fjärilen från Sizzix-Tim Holtz.

Självklart fick mina Blå/Gula färgerna dominera, jag hade även gjort en gul fjäril med blå detaljer och mitt stämpelset från Sizzix. Mina akrylfärger kommer från Dina Wakley och Dylusions.

Akrylfärgen har jag lagt på med min Distress Brushes för att snabbt täcka en yta och även att man kan se penseldragen. För att inte blanda färgerna så att det inte blir grönt har jag låtit färgen torka. Jag har även lagt en tejp för att skydda den första färgen och för att det skall bli ett så rakt och snyggt gräns mellan färgerna.

Jag kände att min gula fjäril inte blev bra till mitt kort men som tur är hade jag Tonics Miror Card-Imperial Blue som skulle bli så snygg till min fjäril. Så jag väljer att ta ut min embossade och utstansade Fjäril i Tonics Miror Card.

Stämpeln har jag stämplat med Archival Ink-Jet Black och det svarta fläckarna kommer från svart Gesso som jag blandat med vatten och sedan skvätt med en pensel.

Det här var min Blå/Gula tolkning och visst hoppas man att det är kommer bättre dagar..och min fjäril får symbolisera frihet.

Material:

Dina Wakley MEdia Acrylic Paint 29ml – Lemon

Dylusions Paints 29ml Flip Cap Bottle – London Blue

Crafters Companion White Stamping Card 60/Pkg A4

Tim Holtz Sizzix 3-D Impresslits Embossing Folder – Butterfly

Sizzix Clear Stamps Set 6/Pkg – Positive Signs

Tim Holtz Distress Collage Brush 1.25inch

Tonic Studios Craft Perfect Mirror Card A4 – Imperial Blue 9443E

Dina Wakley MEdia Gesso 29ml – Black

Jag hoppas att detta kan inspirera och glöm inte att taga #cilipysslatillsammans.

Ha en riktigt skön söndag.

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *