Att dokumentera sig själv…

Att vara med på kort är jobbigt, det är inget jag är bekväm med. Nog många som känner så tyvärr och det är ju lite tråkigt för den dagen vi inte finns så är det ju det som våra barn och nära vill ha.

Har därför börjat med en BOM pärm, Book Of Me som det så tjusigt heter på engelska. Kort och gott en bok om mig själv för jag skriver om mig och min syn på livet. Eller bara ett foto jag för en gångs skull gillar. Detta fotot är gammalt lite över 20 år faktisk, även om man inte kan tro det😜 men det har bara legat i en låda utan att få synas och jag gillar det. Det är i stort sett bara mitt öga som är skarpt men det är meningen.

En enkel layout då det krävs få saker, ett cardstock, sprayfärg, metallic flakes, ett ark att klippa från, ett foto och ett klistrigt medium.

Sprayat med Dina Wakleys Glossy spray, smetat ut färgen och låtit den rinna. Klippt ur blommorna från det underbara pappret från Prima, lite terapi arbete men så skönt att bara klippa saker😆 satte på fotot, strösslade blommor i mängder runt. Vissa på distanskuddar och vissa direkt på. Limmade på några metal flakes med ett matt medium från Ranger. Stänkte med lite färg från Glossy flaskan. Klart!

Hoppas ni får lite härligt väder och även lite egentid vid pysselbordet, det förtjänar du🥰

Kram Emma

Det här inlägget postades i Inspiration, Layout och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *