Rutor med blå fåglar i Art Journal

Hej svejs från Dalarna!

Idag bjuder jag på den här sidan i min Art Journal (+ ett par bonuskort efter) som jag gjorde på en Facebook Live förra veckan! Det var inte mycket mer planerat än att jag visste att jag ville använda mig av Tim Holtz härliga fåglar som nyss har kommit ut. Jag passade på att stansa ut ett gäng i förväg innan Liven och sen blev det en snabb kompott av inspiration från Instagram som ledde fram till hur sidan blev.

De orange bakgrundsbitarna är också gjorda på en live där jag använde mig av Gel-Plattan och gjorde ett helt gäng bakgrunder. Nu passade det bra att använda dessa!

Dagen efter liven passade jag på att göra två kort i samma stil – rulla ner för att se hur dom blev! Så allt skoj man ser kan man anpassa till det man har lust att göra. Lista på material hittar du under alla bilder.

Material:

Dylusions Creative Journal Kraft 11.75X9
Ranger Gel Plate 9X11
Tim Holtz Sizzix Thinlits Dies – Silhouette Birds
Tim Holtz Cling Stamps 7X8.5 – Field Notes
Tim Holtz Cling Stamps 7X8.5 – Mesh & Linen
Ranger Ink Mini Archival Ink Pads – Kit#2
Tim Holtz Idea-Ology Spiral Bound Sticker Book 4.5X8.5 – Metallic
https://www.ciliinpapers.se/category.html/dina-wakley-akryl-farg
Tonic Studios Craft Perfect Cards & Envelopes 7X7 – Bright White 9302E
Tonic Studios Craft Perfect Cards & Envelopes 6X6 – Bright White 9291E
Tim Holtz Idea-Ology Ephemera Snippets 119/Pkg – Number Strips
Tim Holtz Idea-Ology Ephemera Snippets 233/Pkg – Curator
Tim Holtz Cling Stamps 7X8.5 – Ledger Script

Kram Lisa

Det här inlägget postades i Art Journal, Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *