Sommartema från gömmorna

Hej. Idag får det bli vad jag förknippar med sommaren. Vatten (hav och/eller sjö) och sol. Gör man en liten djupdykning så kanske man träffar på snäckor och kräftor 🙂 Jag använde mig av en stencil och Oxide färg som jag målade i min Insert Book, finns flera olika. Stämplade några prickar som jag först hade målade med Scribble Sticks (tre olika blå nyanser) på stämpeln. Kritorna hade jag först ”blött upp” i vatten. Gjorde likadant med kräftan och sjöväxten (men andra färger 🙂 ), se vad olika de blev beroende på hur mycket vatten jag sprutade på stämpeln. Klippte ut dem när de hade torkat. Hittade några gamla Ephemera från serien Beach Shack från Kaisercraft. Ja vem har inte massa gamla serier med papper och tillbehör i gömmorna. Tror inte att jag är ensam om det 🙂 Har länkat några olika serier från Kaisercraft med ”sjö” tema. En del är på rea.
Målade botten med en sandfärg som jag i mina gömmor. Har man inte det så går det också bra att stryka lite lim eller gesso och strö i fin sjösand innan det har torkat.
Runt allt limmade jag fast ett snöre som jag knöt en råbandsknop med. Tycker paddlarna är så fina (tyvärr finns de inte i butiken). De påminner mig lite om när jag testade att åka/paddla på en SUP, men då har man bara en paddel. Så roligt det var men det blev en del dopp innan jag hittade balansen och kunde stå och paddla.
Material:
Dylusions Dyalog Insert Book
Tim Holtz Cling Stamps 7X8.5 – Sea Life
Tim Holtz Cling Stamps 7X8.5 – Bitty Grunge
Vicki Boutin Sweet Rush Stencils 3/Pkg – Making Waves
Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Uncharted Mariner
Dina Wakley MEdia Scribble Sticks
Tim Holtz Tonic Studios Haberdashery Scissors 5
Tonic Studios Nuvo Precision Blender Brushes 2/Pkg 1951N
Tonic Studios Nuvo Deluxe Adhesive 200N
Liknande havstema från Kaisercraft: Beach Shack, Deep See, Summer Splash, Uncharted Waters, Island Escape,
Andra roliga produkter från Kaisercraft till alster med sommartema.
Stenciler om du scrollar ner så hittar du ”sjötema”
Die

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *