Spillet blir till ett kort

God eftermiddag!

Så här borde man kanske tänka till fler gånger när man stansar ut saker. Ofta kan faktiskt ”spillbiten” bli så snygg så den kan användas istället för att man bara slänger det man inte använder. I det här fallet har jag stansat ut Tim Holtz nya fjädrar och radade upp dom bredvid varandra med tanke på att faktiskt använda det som ”blev kvar”. Putsade till måtten lite och satte det först ovanpå en vanlig gammal boksida och sedan på ett svart papper för att få en liten extra ram. Monterade allt på en 7″x7″ kortstomme från Tonic Studios som jag fick skära av en bit i botten på. På med en qoute chips-text från Tim Holtz och kortet var färdigt! Nästan busenkelt och ingenting behövde slängas.Material:

Tim Holtz Idea-0logy Chipboard Quote Chips 58/Pkg – Word & Phrases
Tim Holtz Idea-Ology Backdrops Cardstock 6X10 24/Pkg – Volume #2
Bazzill Cardstock 12X12 25/Pkg FOURZ – Blackbird
Tonic Studios Craft Perfect Cards & Envelopes 7X7 – Bright White 9302E
Tim Holtz Sizzix Thinlits Dies – Feathery

Kram Lisa

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *