Vellum i kombination med Flutter On By-Sizzix

Idag har jag lånat min Dt-kollega Annas måndag och ni som saknar hennes härliga projekt får titta in på lördag istället. Jag har jag gjort ett antal kort med Tonic Studios Vellum Paper i 4 olika färger Pearled Gold, Pearled Silver, Pure White och Vintage White och en fjärilsdies från Sizzix.

Today I have change my day and if you want to see the beautiful project that Anna makes please check in on Saturday. I have maked a number of cards with Tonic Studios Vellum Paper in 4 different colors Pearled Gold, Pearled Silver, Pure White and Vintage White an a butterfly dies from Sizzix.

Här ser ni mina Vellum Paper och mina Glitter Card som jag tänker använda till mina kort. Vellum är från vänster till höger Pure White, Pearled Gold, Pearled Silver och Vintage White. Det är lite olika tjocklek på Vellum Paper Pearled Gold&Silver and Pure White är lite tunnare och Vintage White är lite tjockare och alltså mindre genomskinligt.

Here you have my Vellum Paper and my Glitter Card the once I have decided to use for my card. There is a differens in thickness on the Vellum the Pearled Gold&Silver and the Pure White is thinner and the Vintage White is thicker.

Här ser ni diesen, stämplar och min embossade bakgrund som jag planerar att använda till korten. Fjärilarna har 9 dies en med det fina detaljerna och bakgrunden med en hel fjäril och till dessa tänker jag använda det olika Vellum Paper.

Here is the dies, stamps and my embossed background for my cards. The dies is 9 pieces and the front with all the details and the back in one piece and this is the one I plan to use my different Vellum Paper.

Jag provade att färga min embossade bakgrund med Nuvo Glacier Paste, det blev mest bara glitter så för att få den färgen jag önskade fick jag lägga på ett lager Distress Oxide.

I tryed to color my embossed background with Nuvo Glacier Paste, it was more glitter than color so I decided to have a layer of Distress Oxide.

Här har jag lagt ett lager med Distress Oxide-Broken China för att förstärka den glittriga bakgrunden.

Here you see the Distress Oxide-Broken China to give more blue to the glittering background.

Här har jag valt det Vellum Paper som heter Vintage White, detta är det tjockaste av dessa Vellum Paper och jag föredrar att stämpla och använda embossing pulver på.

Fore this I have choosed the Vintage White Vellum Paper which is the thickest.

Här ser ni det färdig embossade Vellum Paper och för att förstärka att ni ser igenom Vellumet så har jag lagt en svart bakgrund här.

This is my stamped and embossed Vintage White Vellum Paper.

Här ser ni mina fjärilar med Vellum Paper på baksidan, här har jag valt Pearled Gold och Pearled Silver.

This is my butterflys with the Vellum Paper on the backside, here I have Pearled Gold and Pearled Silver.

Här har jag vänt på mina fjärilar så ni ser framsidan och med Vellumet som lyser igenom. Jag gillar att bara fästa fjärilen i mitten och låta vingarna fladdra fritt. På min guldfärgade Fjäril så har jag spayat lim på baksidan och fäst mitt Pearled Gold helt.

Here is the front of my butterflys and the Vellum Paper shines through.

Här ser ni en närbild på mitt embossade Vintage Vellum och en av det fina fjärilarna.

Here you have close up on my embossed Vintage Vellum and the beautiful butterfly.

Här ser ni mitt kort med Distress Oxide in Tattered Rose och text från hÄnglar&Wings.

This is my card with Distress Oxide in Tattered Rose and the stamped text is from hÄnglar&Wings.

Fjärilar flyger ju oftast tillsammans och här har jag tagit min glittriga bakgrund tillsammans med det två Glitter Card fjärilar. Och titta hur snyggt den Pearled Gold Vellum Paper syns bakom den gula fjärilen. Texten kommer på nytt från hÄnglar&Wings.

This card is full of glittering card of them all and the big Gold butterfly is in the front. The stamped text is from hÄnglar&Wings.

Här ser ni två fjärilar som jag har använt Pure White Vellum Paper och dessa fjärilar flyger ju högt, texten kommer från Crafters Companion.

The stamped text is from Crafters Companion and the backside of the butterfly is Pure White Vellum Paper.

Det sista fina fjärilskortet har ett Pearled Silver bakom den glittriga fjärilen och texten kommer från Crafters Companion.

The last of my butterfly card is one with the Glitter card Turquoise Lake and the Pearled Silver Vellum Paper.

Material:

Tonic Studios Craft Perfect A4 Vellum Paper – Pearled Gold 9999E

Tonic Studios Craft Perfect A4 Vellum Paper – Pearled Silver 9998E

Tonic Studios Craft Perfect A4 Vellum Paper – Pure White 9997E

Tonic Studios Craft Perfect A4 Vellum Paper – Vintage White 9996E

Tonic Studios Craft Perfect A4 Glitter Card – Sherbert Lemon 9956E

Tonic Studios Craft Perfect A4 Glitter Card – Turquoise Lake 9954E

Tonic Studios Craft Perfect Mirror Card A4 – Tidal Wave 9771E

Crafters Companion White Stamping Card 60/Pkg A4

Crafters Companion 5×7 3D Embossing Folder – English Rose

Sizzix Thinlits Dies – Flutter On By

Ranger Embossing Powder 14gr – Blush Pearl

Crafters Companion Collage Stamps – Born to Fly

Crafters Companion Stick and Stay Mounting Adhesive

hÄnglar & Wings Clear Stamps – Snorkigt #3

hÄnglar & Wings Clear Stamps – Fint Sagt

Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Tattered Rose

Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Wild Honey

Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Broken China

Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Peacock Feathers

Tim Holtz Distress Archival Mini Ink Kit – Kit #3

För alla som är sugna på att klämma och känna lite på dessa korten så kommer det att finnas i butiken senare i veckan, så fort jag är tillbaka i Göteborg efter min semester.

Hoppas att ni har en riktigt skön Måndag.

I hope you have a nice Monday

Det här inlägget postades i Inspiration, Kort och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *