Cover, påse och Art Journal med stämplar och färg från Dina Wakley Media .:. Ranger Ink

Dina Wakley alltså! Vilken fantastisk designer hon är! Jag #villhöver alltid alla hennes nya saker och självklart har jag alla hennes färger. Nu har hon släppt 4 stämpelset och vid min FaceBookLive så skapade jag med två av dem; Seeing is believing och Side eyes.

Först dekorerade jag en papperspåse som jag hittade bland mina ”bra att ha”-saker och sen gjorde jag även en sida i min Dylusions insert book. Som bakgrund tog jag Dina Wakley Media akryl färg i alla regnbågens färger som jag drog ut med en palettkniv.   Sen stämplade jag på Unprinted Collage paper och dekorerade.  Jag blev så nöjd med min dekorerade papperspåse att jag bestämde mig för att våga dekorera min Dylusions Dyalog Cover Blank No Limits. Äntligen! Som jag har sparat denna och tvekat. Jag blev supernöjd.

Min Live kan du se i efterhand. Du hittar den –> HÄR <–

Blev du inspirerad? Glöm inte att dela och tagga #ciliinpapers och #cilipysslatillsammans så att vi kan inspirera varandra <3 <3 <3

**************

I have played with my new Dina Wakley Media stamps from Ranger Ink. I recorded the process in a Facebook live. You can still see it  —> HERE <—

 

Jag har även spelat in när jag dekorerade min cover. Den filmen finns här:

 

Material:
Dina Wakley MEdia Cling Stamps 6X9 – Side Eye.
Dina Wakley MEdia Cling Stamps 6X9 – Seeing is Believing.
Dina Wakley MEdia Acrylic Paint 29ml – Tangerine.
Dina Wakley MEdia Acrylic Paint 29ml – Ruby.
Dina Wakley MEdia Acrylic Paint 29ml – Ocean.
Dina Wakley MEdia Acrylic Paint 29ml – Magenta.
Dina Wakley MEdia Acrylic Paint 29ml – Lime.
Dina Wakley MEdia Acrylic Paint 29ml – Lemon.
Dina Wakley MEdia Acrylic Paint 29ml – Lapis.
Dina Wakley MEdia Acrylic Paint 29ml – Orchid.
Dylusions Dyalog Insert Book – Grid #2.
Dylusions Dyalog Cover 5.875X8.75 – No Limits-Blank.
Dina Wakley MEdia Tissue Pack 7.5X10 50/Pkg Bulk – Blank.
Dina Wakley MEdia Tissue Pack 7.5X10 20/Pkg – Plain.
Tim Holtz Distress Archival Mini Ink Kit – Kit #3.
Ranger Mini Archival Storage Tin.
Ranger Multi Medium 113ml – Matte.

#scrapbooking #CiLiinPAPERS #MittKreativaKaos #PaperCraft #creative #inspiring #crafting #Ranger_ink  #Cilipysslatillsamans #DinaWakleyMedia #Dylusions #LIVE #FaceBookLIVE #LIVEtutorial #ArtJournal #ArtJournaling #Dyalog #DylusionsDylog

Det här inlägget postades i Art Journal, Inspiration, Tutorial och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *