Regn regn och regn…

Ja då va det min tur att inspirera på temat ”regnet bara öser ner” och det kan man minst sagt säga att det gör på västkusten, gärna på tvären också!😏

Jag har valt att jobba i min att journal från Dina Wakley och jobbat med oxider som färger, älskar dem! Har tolkat ämnet kanske lite annorlunda än just höstigt men många som jag tycker att hösten är en jobbig mörk tid och min sida handlar om att vi ska försöka se framåt för vips är det vår igen och ljuset återvänder. Så därför regnar det hjärtan i höstmörkret!

Vad är mer höstigt än pumpor? Ja det skulle ju vara regnet då förståss😁 här är regndroppar i form av hjärtan! Stansade ut hjärtan i en pappersbit och använde som stencil! Sprayade med Dinas vita Glossy spray.
Grundade med transparent Gesso från Prima och ”klistrade” in tissue paper i remsor i gessot. snabbt och enkelt knap för att få lite strukturer.
Har använt oxider till att färga in bakgrunden, bara dragit dynan över ytan, sprayat med vatten och spridit ut det med en pensel. Stämplat med Distress Arcival Ink dynor lite slarvigt över ytan i matchande färger bara för att skapa lite djup och händelser. Pumporna är målade på akvarell papper med färg från Oxide dynor som jag plockar upp från glasmästarna med pensel och vatten. Lite linjer med en svart penna och löven från en dies från Tim Holtz. Kanterna fick lite crayons i de fina metallic färgerna, jätte svårt att fota skimret dock!
Här är det mesta som använts, länkar nedan och även till stämplar och dies jag använt som inte fick vara med på bilden😊

Hoppas att ni pysslar med oss i höstmörkret!

Härliga höstkramar Emma

Mixed media journal Oxider Distress Crayons. Prima Gesso. Glossy sprayer Stämplar på pumpan. Stämplar bakgrund. Dies till löven Dies till hjärtan.

Det här inlägget postades i Art Journal, Inspiration, Tekniker och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *