Höstutmaning-Pumpkin spice (latte)

Idag är det min dag på vår Höstutmaning och jag har tagit fram förra årets Simple Stories höstkollektion Country Harvest. Det kanske inte blev så mycket latte..men jag älskar ju latte <3 .

Today is my dag to inspire you for our Autumn challenge and for this I have reached for the Simple Stories Collektion Country Harvest.

Här ser ni vad jag har lagt fram för mitt kort, Distress Oxide, en Distress ruta och ett Mönsterpapper från Country Harvest. Den Distress Oxide som passar perfekt till Country Harvest är Peeled Paint.

The perfect match for Simple Stories Country Harvest is Distress Oxide Peeled Paint.

Här ser ni min Pumpkin Spice, som jag har klippt ut från en av det 3×4 Elements även det större röda löven är också utklippta från ett annat 3×4 Elements. Jag har sprayat vatten på bakgrunden och sedan lagt en bit hushållspapper på för att få fram det vita fläckarna.

I have Fussycut my Pumpkin and all the red leafs from the 3×4 Elements from the collection. The Bakground is a Distress-Square made with some Post-it tape.

Det färdiga kortet med den fina pumpan, löven och så klart lite sytråd. Även Pumpkin Kisses har jag klippt ut från ett 3×4 Elements kort.

The card with my pumpkin, leaf and seawing thread and at heart, all from the 3×4 Elements.

Material:

Simple Stories SV Country Harvest Basics Cardstock 12X12 – Squash/Artichoke

Simple Stories SV Country Harvest Cardstock 12X12 – 3X4 Elements

Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Peeled Paint

Bazzill Cardstock 12X12 25/Pkg Smoothies – Dark Kraft Speckle

Tim Holtz Tonic Studios Non-Stick Micro Serrated Mini Snips 5 Inch

Tim Holtz Distress Sprayer 118ml

Detta var min inspiration till dagens Tema Pumpkin Spice latte nu vill jag gärna ser era tolkningar. Glöm inte att tagga #ciliinpapers #cilipysslatillsammans

Ha en bra lördag!

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *