Bara vitt….

6:e december… julen närmar sig med stormsteg. Idag är det jag, Katalin och Britten som inspirerar med bara vitt. Kom igen nu och pyssla med oss…

Vitt på vitt! Då tänker jag på snö, varför då inte en snögubbe:) Jag har använt mig av Crafters Companions embossingfolder
med snö samt dien till den söta snögubben. Här plockade jag lite bland mina vita spillbitar. De olika delarna till/på snögubben
limmade jag fast. Ögonen, ögonbrynet och munnen embossade jag med Clear. Kanske ”syndade” jag lite med knapparna som
fick bli i glittrande silverpapper.
Granarna embossade jag med vitt embossingpulver och klippte ut. Allt satte jag med olika höga 3-D kuddar och tape.
”God Jul” stansade jag ut tre gånger och limmade på varandra för att få lite distans. Nu hoppas jag på en vit jul. Snön lyser upp i mörkret! // Britten

Stämplar, tissue paper, embossingpulver och gamla värmeljuslyktor ur gömmorna. De jag har använt här är frostade vita men går ju lika bra med vilka som helst. Helst ska de vara i samma diameter upptill som nertill då är det enklast att få fast tissuepappret snyggast. Jag mätte och skar till pappret så det passa på höjden och omkretsen på till lyktan. Därefter stämplade jag bara med jul-vinterstämplar från Tim Holtz och använde en transparent embossingdyna. På med vitt embossingpulver, skaka av överflödet och försiktigt värmt allt pulver tills det har smält. Man får passa sig så det inte bränns då tissuepapper är mycket tunnare än vanligt papper. Sen fäste jag det hela med en bit dubbelhäftande tape på baksidan så man lätt kan ta bort det och kanske byta efter årstider och humör. 😉 // Katalin

Följer du vår December Daily och skapar tillsammans med oss? Varje dag är det ett nytt tema att skapa på 😍.Tagga ditt alster med: #decemberdailycili22 #cilipysslatillsammans

Pyssla lugnt…. // Britten & Katalin

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *