December Daily 7:e December Julgodis

Alltså finns det något godare än julgodis?

Favoriten här hemma är Rocky Road. Brukar göra totalt 4 satser med den under december månad. Till dom mindre i familjen brukar skumtomtar och mjukkola typ fudge  gå hem.

Jag hittade en riktigt kul grej på Cili, Primas Träbokstäver. Först tänkte jag att man kan göra en December Daily med den till barnen. Men så kom jag på att jag istället gör en julgodis hylla till de mindre barnen i familjen.

Först så målade jag hyllan vit med Sizzix väldigt lättarbetade akrylfärg. Den är matt och så himla snygg! Det går att ta ut ”hyllorna” så man kan måla ramen och ”hyllorna” var för sig. Smidigt! För att man skulle se dekorationerna och godisarna så satte jag ett mörkare papper i botten på ramen bakom ”hyllorna”.

Målade även Bokstäverna vita. Dom har så snygga mörka sidor så målade dem bara på framsidan.

Alltså jag tjatar om det men Maja Design senaste Julserie,  men den är ju så himla fin och djuren var perfekta som dekorationer till mitt julgodis projekt. Jag köpte 12×12 packen och på baksidan av framsidan till den är ju det sötaste djuren av allt och små söta gulliga paket som är så användbara som dekorationer.

Material

Prima Wood Veneer In A Shaped Box 56/Pkg – Alphas & Shapes Hexagon …
Sizzix Effectz Creamy Matte Acrylic Paint 60ml – White
Maja Design Monochromes 12X12 Shades of Wonderland – Red
Maja Design 12X12 Collection Pack – Christmas Wonderland

Önskar er alla en riktigt härlig Onsdag!

Karin Tolwers

 

 

 

Det här inlägget postades i December Daily, Inspiration, Maja Design och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *