December Daily – 8:e december – Guld och/eller silver

Idag är det redan 8:e december och dagens tema i vår December Daily är Guld och/eller silver. Du hänger väl med oss och skapar och inspirerar på våra teman? Dela på sociala medier och glöm inte att tagga oss med #decemberdailycili22 samt #cilipysslatillsammans .

Jag fastnade för det gulliga och extremt prisvärda stämpelsetet från Sizzix och bestämde mig för att göra några julkort i craftpapper och några i vitt. Jag skar upp papper i samma storlek och plockade fram stämplarens bästa vän – Mistin!
Motivet består av tre stämplar och som ni ser så valde jag att stämpla upp i rött och grönt med distressoxider på craft för att sedan stämpla och embossa i guld. På den vita bakgrunden valde jag blå nyanser och silverembossat. När jag värmde för att smälta embossingpulvret utstötte jag faktiskt små glädjetjut – jag tycker det blev SÅ fint, jag är mäkta imponerad över hur detaljerat det faktiskt blev! Har försökt att fota några närbilder så jag hoppas det syns.
Textstämplarna kommer förstås från hÄnglar&Wings och någon text valde jag faktiskt att stämpla och embossa i svart men jag tror nog att jag tycker att det blev bäst med guld- respektive silverembossat 🙂

 

På återseende! Scrappa lugnt och jag ser fram emot hur DU tolkar dagens tema 🙂
Lena/lenislenis

Material:

Sizzix Layered Clear Stamps Set – Folk Tree
hÄnglar & Wings Clear Stamps – Julens Magi

Crafters Companion – White Multi-Purpose Card 60/Pkg – A4
Bazzill Cardstock

Distress Inkpad
Distress Oxide
VersaFine Ink Pad – Onyx Black
VersaMark Watermark Stamp Pad
Tonic Studios Nuvo Glitter Embossing Powder – Gold 596N
Tonic Studios Nuvo Glitter Embossing Powder – Silver Moonlight 597N

We R Memory Keepers Trim & Score Board
Tonic Studios Craft Guillotine – 22cm Handy comfort + Trimmer 158e
Cutter Bee Scissors 5 Original
MISTI Stamp Tool
Picket Fence Studios Blender Brushes 10/Pkg – Full Set
Tonic Studios Nuvo Light Mist Spray Bottles 2/Pkg – 849N
EK Success Powder Tool Applicator
Gemini Crafters Companion
Scotch Advanced Tape Glider & Tape
Tonic Studios Nuvo Deluxe Adhesive
Stick-It – Die Cut Adhesive Sheets Double Sided
Stix2 Jumbo Roll of Double Sided Foam Tape
Tonic Studios Nuvo Glue Pen

 

Det här inlägget postades i Inspiration, Kort och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *