Kvällspromenad

Hej. När jag såg gentlemännen i die så fick jag lite olika idéer vad jag skulle kunna göra. Här är en av idéerna. Embossingfoldern med ”gatusten” som jag skapade en stadsbild. Gatlampan (som die) hittade jag i mina gömmor. Husen i bakgrunden stansade jag ut med en lite äldre Sizzix die. Jag målade några bitar papper gula som jag fäste bakom husen. Färjade in bakgrunden och gatstenen med Distress Oxide. Mannen fick några 3D-kuddar bakom sig.


Material:
Crafters Companion – White Multi-Purpose Card
Tim Holtz Sizzix Thinlits Dies – Gentlemen 666286
Tim Holtz Sizzix 3-D Texture Fades Embossing Folder – Mosaic 666156
Sizzix Thinlits Dies – Landscape Border 662579
Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Hickory Smoke
Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Prize Ribbon
Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Squeezed Lemonade
Scrapbook Adhesives 3L 3D Self-Adhesive Foam Squares 217/Pkg – White Mixed
Tonic Studios Nuvo Deluxe Adhesive 60ml 200N
Stansmaskin
Tim Holtz Tonic Studios Haberdashery Scissors 5

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *