Simple Stories Pet Shoppe Dog

När jag fick se Simple Stories Pet Shoppe Dog insåg jag att den serien skulle passa perfekt att använda för layouter om min bästa vän i vårt och torrt. Där jag är finns han – X-it eller Bloody Luxury Xuberance som han heter i stamtavlan. Världens finaste bearded collie och min stora kärlek. Lugn, påhittig, klok och helt helt underbar!

Simple Stories Pet Shoppe Dog är en snygg serie i glada färger och med fina detaljer med både härliga papper och ljuvliga stickers.

Material:
Bazzill Cardstock 8.5X11 25/Pkg – Smooth White
Simple Stories Collection Kit 12X12 – Pet Shoppe Dog
Simple Stories Sticker Book 4X6 12/Pkg – Pet Shoppe
American Crafts Point Planner Roller Stamp
Tim Holtz Idea-Ology Tiny Attacher
VersaFine Small Ink Pad – Onyx black

Marie Fritjof

Det här inlägget postades i Inspiration, Layout och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *