Simple Stories Heart Eyes – You´re my person

I mitt album Me, myself & I får ju min kärlek till andra personer en plats. Idag bjuder jag på en layout om mannen i mitt liv, min stora kärlek som jag tillbringat 22 år med och som är min person! Vad passar bättre än att använda Simple Stories Heart Eyes till detta ändamål. En underbar serie helt i min smak med härliga färger och dekorationer.

Material:
Simple Stories Double-Sided Paper Pad 6X8 – Heart Eyes
Simple Stories Sticker Book 4X6 12/Pkg – Heart Eyes
Heidi Swapp Storyline Chapters Project Pad – The Scrapbooker
Simple Stories Snap Flipbook 6×8
Simple Stories Snap Flipbook Pocket Pages 6X8 10/Pkg
American Crafts Point Planner Roller Stamp

Marie Fritjof

 

Det här inlägget postades i Family, Inspiration, Layout och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *