Snabba kort i nödlägen

Erkänner, inte alltid jag är ute i god tid med kort när någon fyller år så då är det bra att kunna göra ett snabbt kort som ser välarbetat ut! detta slängde jag ihop några minuter innan vi skulle på kalaset🤣

Börjar alltid med ett vitt papper från Crafters Companion multi -purpose card som är ett kraftigt papper som tål mycket. Funkar till allt! Färgar in med oxider och borstar, men alla typer av verktyg funkar och det är inte så noga med täckningen utan bara kladda på färg!😃 jag jobbade monokromatiskt här och det blir lugnt för ögat att jobba med färger som ligger nära varandra. Sen väljer jag stenciler, färgar in lite slarvigt här och där, ingen tanke direkt utan bara kör på.

Sen tar jag fram lite stämplar med många olika motiv, mottagaren är svärfar och då väljer jag lite industriellt uttryck, här passar ju Tim Holtz Field Notes bra. Stämplar men Arcival inks men man kan ju använda oxiderna oxå. Gör ett så kallat ghost print, dvs stämplar två gånger på raken utan att fylla på med färg. Skapar ett djup i motivet. Använder en färg liknande som de jag jobbat med innan.

Fyller ut min yta med stämplar lite överallt, det ser helt galet rörigt ut men våga fortsätt!

Sen använder jag Block Alphas stämplarna från Dina Wakley, för att skriva mottagarens namn, här är Mistin trevlig för att få ett rakt tryck. Skär ut och sätter på en Kortstomme från Tonics, plätt lätt har jag gjort ett kort på några minuter!

Hoppas ni får lite inspiration!

Kram Emma

Det här inlägget postades i Inspiration, Kort och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *