Låt oss presentera vår gästdesigner Christel Ström

Idag kan vi äntligen berätta vem vår nya Gäst-DT är – Christel Ström.

Det ska bli så inspirerande att följa allt hon gör här i vår blogg. Nu får hon presentera sig själv:

Hej!
Jag heter Christel Ström och jag bor i Härryda strax utanför Göteborg. Jag har tre barn på 24, 17 och 8 år. När jag inte pysslar jobbar jag som lärare i en F-3 skola i Mölnlycke. Att locka in barnen i matematikens underbara värld att det bästa jag vet med mitt yrke. Estet har jag varit hela mitt liv och alltid älskat att rita, måla, kalligrafi, sy kläder mm. Men att stämpla och göra kort har jag gjort sedan 2009. Den bästa återhämtningen man kan ha och där vid pysselbordet tankar jag massor med härlig energi.

Det är kortskapandet jag brinner mest för. Speciellt att färglägga och skapa härliga scener med Lawn Fawns alldeles fantastiska stämplar och dies. Att de går att kombinera i oändlighet gör att även de gamla stämplarna får nytt liv tillsammans med de nya.

Under dessa tre månader nu under våren då jag fått äran att vara gästdesigner på Cili in papers, hoppas jag att jag kan inspirera er gamla som nya Lawn Fawn addicts. Varannan vecka kommer det att dyka upp ett inlägg ifrån mig i bloggen. Hoppas ni kikar in då!

Då var det dags för mitt första inlägg som gästdesigner hos Cili in papers. Eftersom Lawn Fawn precis i dagarna haft släpp på sina nya produkter har det blivit en tur eller två till butiken för att plocka på mig några lockande nyheter. Men jag måste erkänna att även något äldre set fått följa med hem denna gången också. De fantastiskt söta elefanterna i ”Elephant parade” och ”Elephant parade add on” får ta plats på mitt första kort. Jag har stämplat motiven med Versafine och färglagt med alkohol markers. Denna gången valde jag att färglägga elefanterna i blå-grå toner. Eftersom de är ganska stora i jämförelse med andra Lawn Fawn motiv blev det 4 olika nyanser av blå-grå.

Jag hade små cirklar kvar från ett annat projekt jag gjort under helgen. Jag har svårt att slänga utstansade saker på fina papper och försöker att återanvända dem om jag kan. Tillsammans med nya papper från Lawn Fawn så fick de bli grund för ett slimline kort som har blivit mitt absoluta favoritformat den senaste tiden. För mig som är van att bygga scener med massor av olika småstämplar är detta ganska clean and simple. Men som på så många av mina kort så använder jag gärna de höga grästuvorna från Gleeful gardens.

Texten ville jag ha centrerad och i lite större format. Denna text kommer från Ranger och heter Celebration. Detta set har jag haft länge och  det följer med många fina och användbara texter som blir så fina att embossa och klippa ut. Jag använder mig av min Brother Scan and cut till att skära ut alla mina stämplar. Smidigt och sparar massor av tid.

Som sista dekoration la jag till några enamel dots från Simple stories och lite Stickles för att få extra bling.

 

#scrapbooking #CiLiinPAPERS #PaperCraft #creative #inspiring #crafting   #CardMaking #Cilipysslatillsamans #LawnFawn #SimpleStories #RangerInk #Stickles #Guestdesigner

Det här inlägget postades i Kort och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Låt oss presentera vår gästdesigner Christel Ström

  1. Petra Offrell skriver:

    Så fint kort. Varmt välkommen till oss Christel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *