Snart är det påsk!

Fick span på de söta kaninerna från Tim Holtz och Sizzix. Och de passar ju bra på ett påskkort. I setet finns åxå ägg, och det är fyra dies vilket gör att man kan använda bara ramen som är ägg formad om man inte vill ha zick Zack mönstren!

Biljetterna är gjorda av stämpelsetet Ticket Booth Cms337 men det finns ju många alternativ till biljetter. Färgade in ett Multipurpose card med oxiderna Tea Dye och Vintage Photo och stämplade med Arcival Ink Ground Espresso från 4packet med minis Arcival inks i distress färgerna! Sen klipper jag bara ur dem med saxen, vips så har man kul dekorationer!

Bladen och äggen är gjorda med samma teknik fast i gröna toner, sen skvätte jag pappret med Glossy sprayen från Dina i färgerna Aloe och Sage. Bladen kommer från en an Brushstroke Flowers kiten. Liten snutt med Mummy Cloth bakom biljetterna.

Bakom allt ville jag ha som en vägg och använde Distress Texture Paste Matte och en mini stencil från Tim Holtz. Färgade in med Oxide dynan Hickory Smoke och vatten. Stämplade lite med stämpeln Reflections runtom för det blev så väldigt vitt. Allt monterades på en kortbasen från Tonic, prisvärt och enkelt!

Jag har ju en hjälpreda i Studion, Majsan heter hon och ska alltid vara med och behjälplig😄 nu fick hon möjlighet att knö sig in på ett kort så får ni se vem som är skyldig till katthåren på mina alster😛

Hoppas ni hinner skapa lite påskkort och skicka iväg! Kram Emma

Det här inlägget postades i Inspiration, Kort och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *