Årets sista påskkort!

Ja idag visar jag årets sista påskkort från mig i allafall😝 det blev en present tag att pryda äggkartongen med ”hemma värpta” ägg från våra hönor till min brors familj.

Använde multipacket med tags från Dina Wakley. Prisvärt och det går liksom åt i rasande fart när man tar tillvara på färg från glasmattan. Använde olika stenciler från Tim Holtz och borstade in med oxider. Blommor, Rosor och cirklar. Sen limmade jag på pappersremsor från olika geli print tryck. Himla rolig teknik! Här hittar du allt för det! Alfabetet är dies från Sizzix,

Det var allt från mig för denna gången!

Kram från Emma

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *