Glad Påsk önskar vår gästdesigner Christel Ström

Nu får vi äntligen inspireras av vår gästdesigner Christel Ström igen:

Glad påsk på er allihop!

I mitt inlägg idag har jag dekorerat två små söta chokladaskar som jag har gett till mina kollegor som en liten påskpresent. Just dessa askarna hittade jag på Lidl men påskchoklad hittar man ju överallt i dessa dagar. Tycker det är en perfekt liten present att ha med sig om man ska bort i påsk i stället för ett kort.

Jag började att skära ut lite gräs som jag distressade i ovankanten och skvätte med lite mowed lawn distress oxides. Jag stämplade en gullig text och både texter och motiv kommer ifrån samma stämpelset från Lawn Fawn, Some Bunny.

Påskhararna har jag färglagt med Illustrator markers.

Jag avslutade med att göra en molnbård med den mellersta av diesen. Jag älskar detaljen med hjärtat från Lawn Fawns Stitched trails som jag gjorde på molnen. Sedan var det klart!

Hoppas du får en jättefin påskhelg med nära och kära.

Christel

 

Materiallista:
Liten chokladask med påskharar (eller vad du kan hitta)
VersaFine Ink Pad Onyx Black.
Lawn Fawn Dies – Grassy Border LF613.
Crafters Companion – White Multi-Purpose Card 60/Pkg – A4.
Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Some Bunny LF1587.
Lawn Fawn Dies – Stitched Trails LF1428.
Lawn Fawn Dies – Puffy Cloud LF915.
Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Mowed Lawn.
Illustrator Lösa pennor.

#scrapbooking #CiLiinPAPERS #PaperCraft #creative #inspiring #crafting   #CardMaking #Cilipysslatillsamans #LawnFawn #CraftersCompanion #RangerInk #TimHoltz #SpectrumNoirIllustrator #Illustrator #EasternCard #EasternGift #Guestdesigner

 

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *