Art Journaling och Tag med Gloss spray från Petras Facebook Live

Jag har alla Dina Wakleys Gloss spray. Varendaste färg har jag köpt men jag måste erkänna att jag inte alls använder dem så mycket som jag borde. Det ska jag ändra på nu och ny-startskottet var min Live i torsdags.

Vanligtvis plockar jag fram mina älskade Dina Wakley Media akrylfärger. De är mina go to-färger och sen på slutet brukar jag plocka fram mina gloss-sprayer och skvätta lite. Den effekten man får av några gloss-stänk är verkligen underbar men jag känner att de har mer att ge.

Den här gånge valde jag att göra två parallella alster, en sida i min Art Journal och en tag. Fördelen med att arbeta med två när man använder gloss spray är att det kan bli ganska mycket spill och då kan man använda det som rinner över på det första alstret till det andra.

Jag testade den här gången även att prima med gesso på min art journaling sida men inte på taggen för att visa hur lika men ändå olika det blir. Gloss sprayen blir liksom tunnare ovan på gesso och lite mer täckande när man inte tagit gesso. Även penseldragen syns igenom på den sidan där jag tagit gesso.

Jag har använt Dinas nya Coasters för att skapa lite mönster med akrylfärg och på tagen har jag även använt akrylfärg för att måla ”gubbarna” och för att med stencil sätta mönster på dem. Jag tog också lite akrylfärg på baksidan av cirkeln som jag klippt ut från en av Dinas transparencies. Kvisten har jag gjort med Scribble sticks. Sen så stänkte jag så klart även vit gloss spray på mina alster på slutet.

Jag använde min egentillverkade Washi tape på båda mina alster. Övriga dekorationer är från Simple Stories Heat Eyes och Pet shoppe Cat.

Om du missade min FacebookLIVE eller vill se den igen så hittar du den —> HÄR <—.

Blev du inspirerad?   Har du skapat något med Gloss Spray? Tagga oss med #ciliinpapers och #cilipysslatillsammans så att vi kan inspirera varandra <3 <3 <3

**************

I have used the Gloss sprays from Dina Wakley Media, Ranger Ink, on my Tags and my Art Journaling page.

I recorded the process in a Facebook live. You can still see it  —> HERE <—

Material:
Tim Holtz Idea-Ology Spiral Bound Sticker Book – Big Talk Snarky.
Dina Wakley MEdia Acrylic Paint 29ml – Black.
Dina Wakley MEdia Acrylic Paint 29ml – Magenta.
Dina Wakley MEdia Acrylic Paint 29ml – Mineral.
Dina Wakley MEdia Acrylic Paint 29ml – Sage.
Dina Wakley MEdia Gloss Spray 56ml – White.
Dina Wakley MEdia Gloss Spray 56ml – Carnation.
Dina Wakley MEdia Gloss Spray 56ml – Sky.
Dina Wakley MEdia Gloss Spray 56ml – Night.
Dina Wakley MEdia Fude Ball 1.5 Pen – Black.
Tim Holtz Idea-Ology Spiral Bound Sticker Book – Big Talk Snarky.
Dina Wakley MEdia Stencils 9X6 – Mantras.
Dina Wakley MEdia Stencils – Coasters 4.
Dina Wakley MEdia Stencils – Coasters 3.
Dina Wakley MEdia Stencils – Coasters 2.
Dina Wakley MEdia Stencils – Coasters 1.
Dina Wakley MEdia Acrylic Paint 29ml – Tubular.
Dina Wakley MEdia Acrylic Paint 29ml – Stoked.
Dina Wakley MEdia Acrylic Paint 29ml – Radical.
Dina Wakley MEdia Acrylic Paint 29ml – Gnarly.
Dina Wakley MEdia Acrylic Paint 29ml – Bodacious.
Dina Wakley MEdia Acrylic Paint 29ml – Legit.
Dina Wakley MEdia White Tags 50/Pkg – #10.
Crafters Companion – White Multi-Purpose Card 60/Pkg – A4.
Dina Wakley MEdia Washi Tape – Blank.
Dina Wakley MEdia Stiff Bristle Brushes 2/Pkg.
Simple Stories Double-Sided Paper Pad 6X8 – Heart Eyes.
Simple Stories Sticker Book 4X6 12/Pkg – Heart Eyes.
Simple Stories Bits & Pieces Die-Cuts 33/Pkg – Heart Eyes Journal.
Simple Stories Sticker Sheet 12X12 – Pet Shoppe Cat.
Tim Holtz Idea-Ology Tiny Attacher.
Dylusions Black Creative Journal 8X8.
Dina Wakley Media Transparencies 8.5X10.75 – Frames & Figures Set 1.
Dina Wakley MEdia Cling Stamps 6X9 – Be Willing.
Dina Wakley MEdia Scribble Sticks 12/Pkg – Set 1.
Dina Wakley MEdia Scribble Sticks 12/Pkg – Set 2.
Tonic Studios Nuvo Deluxe Adhesive Precision Tips 207N.
Tonic Studios Nuvo Deluxe Adhesive 120ml 201N.

 

#scrapbooking #CiLiinPAPERS #MittKreativaKaos #PaperCraft #creative #inspiring #crafting #Ranger_ink  #Cilipysslatillsamans #Dylusions  #FacebookLive #LiveTutorial #Videotutorial #Processvideo #DinaWakleyMedia #Tag #ArtJournaling #ArtJournal #JunkJournal #GlossSpray #SimpleStories #SimpleStoriesHeartEyes #SimpleStoriesPetShoppeCat

Det här inlägget postades i Art Journal, Inspiration, Tutorial och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *