Enhörningar från Lawn Fawn på ett 3Dkort .:. av Christel Ström

Jag blev verkligen inspirerad av detta blogginlägg från vår gästdesigner Christel Ström – vad tycker du?

Hej allihop!

Den här veckan har jag ett kort med de sötaste små enhörningar man kan få tag på. Unicorn Picnic och a little sparcle. Jag älskar kort man kan fälla upp och ha stående framme.

Jag började med att skära ut cirklar med stora cirkel dies. Detta fick bli regnbågen i bakgrunden. Jag färgade in dem med distress oxides i regnbågens färger.  Sedan skar jag till remsor till ramen och framsidan och mellandelarna ville jag ha som moln. Då använde jag Lawn Fawns puffy clouds. Jag färgade in alla moln med dusty concord.

Alla stämplar är färglagda med alkohol markers. Jag väljer oftast att göra mina enhörningar vita. Skuggar bara kanter med en cool gray, väldigt ljust och blandar med en färglös blender. Man och svans tycker jag blir så söta i regnbågsfärger.

Jag stansade ut stjärnor ifrån lite blandade dies jag hade hemma i olika storlekar och satte fast runt om på kortet. Gjorde dem i glitterpapper men går lika bra i vitt och använda stickles på. Några satte jag fast med acetat för att det skulle se ut som att de svävar.

Jag ville ha en ordentlig grattishälsning på regnbågen i bakgrunden och använde mig av Rangers Celebration. De stämplade jag med embossing dyna och silver embossingpulver.

Det var ett jätteroligt kort att göra och jag tror säkert det blir fler regnbågar och enhörningar på mina kort framöver.

 

Få en jättefin helg i vårsolen!

Christel

Materiallista:
Illustrator Lösa pennor.
Scrapbook Adhesives 3L 3D Self-Adhesive Foam Squares 126/Pkg – White.
Tonic Studios Funky Glue Pen 29,5 ml 421E.
Lawn Fawn Clear Stamps 2X3 – A Little Sparkle LF1818.
Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Unicorn Picnic LF2319.
Lawn Fawn Dies – Puffy Cloud LF915.
Ranger Letter It Clear Stamp Set 4X6 – Celebration.
Lawn Fawn Ink Pad – Embossing Ink LF1811.
Lawn Fawn Embossing Powder – Silver LF1538.
Kaisercraft Glitter Cardstock 12X12 – Platinum.

#scrapbooking #CiLiinPAPERS #PaperCraft #creative #inspiring #crafting   #CardMaking #Cilipysslatillsamans #LawnFawn   #SpectrumNoirIllustrator #Illustrator  #Guestdesigner #Ranger_Ink #Kaisercraft

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Enhörningar från Lawn Fawn på ett 3Dkort .:. av Christel Ström

  1. Anna Granholm skriver:

    Hur gör man själva kortet ? Kanske jag missar detta ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *