Mors dag

Fortsätter på Clean And Simple temat och gjorde två morsdags kort. Enkelt och effektfullt med lite mirror card, som dock va lite svår fotat😏

Som vanligt använder jag de bästa papperna Multipurpose card från Crafters Companion som bas när jag gör mina kort. Smetar ut oxide färg på glasmattan, sprayar med vatten och doppar pappret i färgen. Låter torka och upprepar flera gånger för effekt.

Stämplar med min stamping Tool mitt motiv, jag valde Botanical Collage från Tim Holtz och stämplade med Versafine för ett krispigt tryck. Happy Mothers Day diesen från Lawn Fawn och Tonics Mirror card är en oslagbar kombination och blir så läckert! Gör även en ”fotomatta” som ram innan jag monterar det på en Kortstomme från Tonics flerpack, de underlättar ju nåt enormt och jag sparar mina cardstock till annat.

Enkelt och snabbt! men lite svårfotat då man missar blänket från hur det ser ut i verkligheten. Hoppas ni får lite pysselrum i det fina vädret!

Kram Emma

Material lista:

Multipurpose card

Botanical Collage Cms447

Distress Oxide

Happy Mothers Day dies Lawn Fawn

Nuvo lim

Misti stamping Tool

Versafine stämpeldyna

Det här inlägget postades i Family, Inspiration, Kort och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *