A Girl & Her Dog, Simple Stories Pet Shoppe Dog – Av Anna

Hej igen kära vänner!

Då är jag tillbaka med lite scrapp igen. Hoppas ni har det gott där ni är och att ni orkar och hinner pyssla lite. Att göra något kreativt ger mig ro och glädje.

I dag blir det en layout där jag lekt med en av mina favoriter här från i vintras, Pet Shoppe Dog av Simple Stories. Det kan vara en av mina sista layouter med den då jag faktiskt klickade hem lite nyheter igår. Längtar massor att få se, lukta och klämma på dom när dom kommer, haha! Bland annat beställde jag den nya Bo Bunny kollektionen ”Brighton” 
och så några nyheter från Spellbinders.

Då kör vi!

**************************************************************

Hi everyone!

I’m back sharing another layout with you todat. I’ve yet again been playing around with one of my favorites from this winter, Simple Stories Pet Shoppe Dog.

Here we go!

Material:

Det här inlägget postades i Inspiration, Layout och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *