Svart stämpeldynor är det lika svarta?

Denna veckan har jag testat mina svarta stämpeldynor för jag har ju några olika att välja på och blir det lika svarta?

This week I have tested all my black stampingpad, I have some to choose from but are all really black?

Här ser ni mina fem olika svarta dynor som jag har hemma i min scrapstudio man kan väl aldrig ha för många eller hur 😉 . Mina båda Archival ink är dynor som jag har re-inker till och så klart har jag färgat in dem innan detta test. Både VersaFine-Onyx Black och Alternew-Obsidian är helt nya så dessa förväntar jag mig att det självklart skall vara väldigt svarta så klart.

This is my five different black stampingpads you can never have to many 😉 . Both of my Archival ink pads I have re-inkers to and they were freshly re-inked. The VersaFine-Onyx Black and Alternew-Obsidian is new stampingpads so I expect this stampingpad to stamp really black.

Stämpeln jag har använt kommer från hÄnglar&Wings och mina första tre svarta dynor är Archival Ink-Jet Black, Archival Ink-Black Soot och Hero Art Dye Ink- Intense Black. Mina Hero Arts dyna hade jag tyvärr ingen re-inker till så tyvärr stämplade den inte lika bra som det andra. Men jag upplever att Archival Ink-Jet Black är den av dynorna som är svartast av dessa tre.

The stamp I used is one from hÄnglar&Wings and my first black stampingpads is Archival Ink-Jet Black, Archival Ink-Black Soot and Hero Art Dye Ink-Intense Black. For my Hero Art I did not have a re-inker and as you can see that stampingpad did not stamp as good as the other stamping pads. I experiences that the Archival Ink-Jet Black is the blackest of this three.

Båda dessa dynorna öppnade jag och detta är mitt första stämplande som jag gjort både VersaFine-Onyx Black och Alternew-Obsidian och jag upplever att båda dynorna stämplar lika bra och är lika svarta. Jag vet att många av mina DT-kollegor använder VersaFine-Onyx Black och säger att den ger väldigt krispigt och snygga stämplingar och jag kan bara hålla med.

Both VersaFine-Onyx Black and Alternew-Obsidian was new and this was my first stamp with both of them. I think that both of them stamped the same and was both really black. Many of my DT-colleague use VersaFine-Onyx Black and have told my who crisp and black it stamp and I can only agree.

Här ser ni alla fem olika svarta stämpeldynor och det två dynorna som är svartast är VersaFine-Onyx Black och Alternew-Obsidian.

Here you have all five black stampingpad and the two stampingpad that was most black are VersaFine-Onyx Black and Alternew-Obsidian.

Här har jag lagt fram några Distress Oxide dynor för att göra en bakgrund, färgerna jag har valt är Speckled Egg, Stormy Sky och Bundled sage och självklart White Multi-Purpose Card.

Here I have some Distress Oxide Inkpads for making a background. The colors I choose is Speckled Egg, Stormy Sky och Bundled sage and my white cardstock is a White Multi-Purpose Card.

För att göra min bakgrund har jag bara lagt dynorna på mitt Multi-Purpose Card i lite olika kombinationer och lite olika håll tills jag var nöjd med resultatet. Jag har också använt sammas stämpel från hÄnglar&Wings och tillsammans med en matchande dies.

For making my background have I just used the whole stampingpad on the white cardstock and the different colors and mix and match them until I was satisfied. I have also used the same stamp from hÄnglar&Wings with the coordinate dies.

Här ser ni mitt färdiga Födelsedagskort och självklart har jag stämplat med VersaFine-Onyx Black, det svarta skvättet är svart Gloss Spray.

Here you have my Birthdaycard and I have stamped it with VersaFine-Onyx Black and the black spatters is black Gloss Spray.

Material:

Ranger Archival Ink Pad – Jet Black

Tim Holtz Distress Archival Mini Ink Kit – Kit #3

Hero Arts Dye Ink Pad – Intense Black

VersaFine Ink Pad Onyx Black

Alternew-Obsidian (slut på lager just nu)

hÄnglar & Wings Clear Stamps – Bollstänglar

Crafters Companion – White Multi-Purpose Card 60/Pkg – A4

hÄnglar & Wings Dies – Bollstänglar

Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Speckled Egg

Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Stormy Sky

Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Bundled Sage

hÄnglar & Wings Clear Stamps – Mix Tillsammans

Dina Wakley MEdia Gloss Spray 56ml – Black

Detta var något som jag länge tänkt att göra att stämpla upp mina svarta dynor för att jämföra dem och plötsligt så fick jag både tid och lust och resultatet ser ni ovan. Jag kommer att använda min VersaFine-Onyx Black då jag verkligen tycker att en stämplar väldigt svart och krispigt.

Hoppas att ni har en riktigt härlig lördag.

Det här inlägget postades i Inspiration, Kort, Tutorial och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *