Midsommar 2023-hÄnglar&Wings möter Tim Holtz

Idag är det Midsommardagen 2023 och jag har gjort ett kort fullt med blommor och kärlek vilket jag tycker är Midsommar för mig.

Today it´s Midsummer Day 2023 and I have made a card full with flowers and love that´s Midsummer for me.

Här ser ni min två stenciler som jag använt till min kort och mina Distress Ink och självklart har jag använt White Multi-Purpose Card för att det tål en hel del vatten.

Here you have my two stencils I have used for my card and my Distress Ink. I also use White Multi-Purpose card becuase it stands more water than normal cardstock.

Min bakgrund har jag gjort genom att färga in baksidan av stencilen med Distress Ink med att stryka dynan mot stencilen och sedan spraya med vatten och sedan vända över stencilen på mitt vita Multi-Purpose card. För att på nytt lägga färgen på stencilen och få den att hamna på samma ställe har jag tejpat ihop stencilen och Multi-Purpose card. Jag färgar in stencilen med min tre olika Distress Ink och sprayat med vatten tills jag känner att jag är nöjd. När min bakgrund har torkat så har jag tagit min stencil från hÄnglar&Wings och svart akrylfärg från Dina Wakley.

My backround is done with having Distress Ink on the backside of the stencil and spray with water and close the stencil on top of the Multi-Purpose Card. To get the Distress Ink on the same place I have taped the stencil and the Multi-Purpose Card together. I repeat the coloring to I felt satisfied. When my background was dry I have used my stencil from hÄnglar&Wings and black acrylicpaint from Dina Wakley.

Här har jag lagt fram mina två stämpelset från hÄnglar&Wings som jag tänkt att använda till mitt kort, jag har dessutom köpt en svart tejp till min Dymo, så nu kan jag skriva vad jag vill.

Here I have my two stampset from hÄnglar&Wings that I plan to use om my card and for my Dymo I have bought black tape so I can write all that I want.

För att få mina silhuetter att se ut som om det är två personer som kramas har jag lagt stencilen jag valt lite omlott. Jag har stämplat min text med Versa Fine-Onyx Black och det svarta stänket är Gloss Spray.

To make my silhuett looks like two persons hugging have I made the stencil wraparound. The stamps is from hÄnglar&Wings and stamped with Versa Fine-Onyx Black and the black splapper is Gloss Spray.

Här ser ni mitt färdiga Midsommar kort och självklart skall man fylla sitt liv med Kärlek och Glädje.

Here you have my Midsommer card filled with Love and Joy.

Material:

Crafters Companion – White Multi-Purpose Card 60/Pkg – A4

Tim Holtz Layered Stencil 4.125X8.5 – Bouquet

hÄnglar & Wings Stencil – Människor

Dina Wakley MEdia Gloss Spray 56ml – Black

Tim Holtz Distress Ink Pad – Salty Ocean

Tim Holtz Distress Ink Pad – Peacock Feathers

Tim Holtz Distress Ink Pad – Kitsch Flamingo

Dina Wakley MEdia Acrylic Paint 29ml – Black

hÄnglar & Wings Clear Stamps – Vänskapscirkel

hÄnglar & Wings Clear Stamps – Fint Sagt

Tim Holtz Distress Mini Ink Pad – Hickory Smoke

Jag hoppas att ni hade en riktigt härlig Midsommarafton igår och njuter av en lång helg med ledighet det gör i alla fall jag.

Det här inlägget postades i Inspiration, Kort och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *