Yappy birthday! Nyheter från Lawn Fawn

Så fort det kommer nysläpp från Lawn Fawn så bli jag alldeles till mig! Dessa små godingarna hade jag inte tänkt att köpa först ( blev så mycket annat ). Men ju fler videor jag ser på YouTube där olika kortmakare använder detta set, ju mer förtjust blir jag. Nu är jag helt såld!

På detta kort har jag använt det stora setet och båda add ons. Det blev verkligen ett välbesökt hundkalas! Det fick bli ett kort i måtten 6×6 inch för att få plats med allt.

När jag färglade mina små hundar så försökte jag göra dem i olika färger. Som tur är har jag många pennor i olika grå och bruna nyanser. De är målade med Spectrum noir illustrator pennor. 10 nya pennor fick också följa med hem ifrån butiken denna gången. Jag försöker att investera i några nya varje gång jag är i butiken. De är helt oslagbara att färglägga med. Blandar sig bra och är lätta att måla små detaljer med. En smal fin penselspets som kommer åt överallt.

Bakgrundpappret kommer från ett set från Echo Park, I love school. För mig som lärare i grundskolan älskar jag detta papper! Så kul att göra små skyltar med till klassrummet, etiketter, skyltar mm.

Den lilla ylande hunden som säger YOOOOU är ju helt fantastisk!

Texten ”Happy Birthday” kommer från ett set med dies från Tonic studios. Totalt är det 4 texter och 4 bakgrunder som följer med. Älskar när man kan få skuggan bakom texten utstansad. Då kommer texten fram så fint. Dessa kommer jag att använda massor!

 

Hoppas ni får en fin pysselvecka!

Tonic Studios Celebration Sentiments Die Set –

Lawn Fawn Clear Stamps 2X3 – Pawsome Birthday

Lawn Fawn Clear Stamps 3X4 – Yappy Birthday Add-

Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Yappy Birthday

Echo Park Double-Sided Paper Pad 6X6 – I Love  School

Lawn Fawn Dies – Mushroom Border LF1919

Lawn Fawn Dies – Grassy Border LF613

Illustrator Lösa pennor

#scrapbooking #CiLiinPAPERS #PaperCraft #creative #inspiring #crafting   #CardMaking #Cilipysslatillsamans #LawnFawn #SpectrumNoirIllustrator #Illustrator #tonicstudios

 

Det här inlägget postades i Inspiration, Kort. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *