Magiska scener med Lawn Fawn

 

Nu när vädret svängt till det sämre blir det mycket tid till pysslande vilket i och för sig är alldeles underbart. Att bygga scener med Lawn Fawn och plocka stämplar från olika set är som att skriva en saga. En av mina absoluta favoritböcker är Harry Potter. Älskar karaktärerna, magin, landskapen, ja allt.

När jag skulle ge mig på detta kort satte jag mig och bläddrade igenom alla mina stämplar. Vilka saker kan passa? Vad vill jag ha med? Hur kan jag fixa det som inte finns? Till detta kortet var det många set som blev använda. Muggen fick jag rita dit en svans på för att det skulle bli som jag tänkt. På Harry ritade jag dit en blixt i pannan och glasögonen. Kastarna är en gren från setet med alla små kryp. Jag maskade bort smågrenar och ritade dit självaste änden på kvasten. Halsdukarna är från sticket i ”Den sweet den” med björnarna.

Kortet är 5,5×4,25 inch. Himlen distressade jag med flera olika lila och blå oxides. Jag avslutade med lite svart närmast kanten. Jag skvätte lite vatten och torkade upp med papper. Sedan tog jag en guld-metallic vattenfärg och skvätte och sedan lite svart.

Gräset stansade jag ut med dies i grönt papper men distressade med svart i ovankanten för att få en murrigare känsla.

Allt är färglagt med alkoholmarkers. Jag avslutade med lite vit penna för att göra high lights på figurerna.

När jag placerat ut allt jag ville ha med på min bild så blev såklart massor av färglagda figurer kvar som inte fick plats. De ligger i en liten burk och väntar på nytt projekt.

Hoppas ni tycker om det och att ni ger er på att skapa egna sagor med dessa fantastiska små stämpelset. Bara fantasin som sätter gränser.

Få en jättefin dag!

Materiallista:

Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Den Sweet Den

Lawn Fawn Clear Stamps 2X3 – Tiny Fairy Tale

Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – A Bug Deal LF2221 LF2221

Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Screen Time LF1684

Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Happy Village LF1591

Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Bicycle Built For You LF1323

Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Critters Ever After LF382

Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Fairy Friends LF1057

Illustrator Lösa pennor

Vicki Boutin Cosmic Watercolor Set – Where To Next

Scrapbook Adhesives 3L 3D Self-Adhesive Foam Squares 308/Pkg – Whit…

Scrapbook Adhesives 3L 3D Self-Adhesive Foam Squares 126/Pkg – White

onic Studios Funky Glue Pen 29,5 ml 421E

Lawn Fawn Ink Pad – Jet Black

 

#scrapbooking #CiLiinPAPERS #PaperCraft #creative #inspiring #crafting   #CardMaking #Cilipysslatillsamans #LawnFawn #CraftersCompanion #RangerInk

Det här inlägget postades i Inspiration, Kort. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *