Tårtdekoration med dies

Min sambos mormor fyller snart 90 år och det ska firas med jordgubbstårta på vår altan. Hennes enda önskan är just en jordgubbstårta så det ska jag såklart baka en till henne!

Men fyller man 90 måste det ju finnas lite glitter åxå och i tårtan ska jag sätta denna lilla dekoration jag gjort av tonics glitter papper, acetat och grillpinnar! Enkelt och effektfullt! Självklart nya grillpinnar utan jord på😝

På baksidan gjorde jag diesen utstansade från avig sidan av pappret och då blir ju fina sidan spegelvänd, limmade ihop dem med en bit acetat mellan den, sen häftade jag ändarna runt grillpinnen! Enkelt! om man vill kan man ju sätta blommor eller något för att dölja stiftet. Jag

Av dessa dies får man ju ut två bokstäver samtidigt så de andra blev ett kort till samma 90 åring!

Så nu utmanar jag dig att använda dina saker till nåt helt annat än kanske det som det först är tänkt till! Kanske namna krokarna i badrummet, barnens dörrar, direkt på presenten, lådorna med vantar i hallen, lådorna i kylen, vad vet jag men gå loss och använd fantasin!

Ha en fin semester och glöm inte av att pyssla lite då och då!

Kram Emma

Material lista:

Tim Holtz Sizzix Thinlits Dies – Alphanumeric Bulletin 666281

Tonic Studios Craft Perfect 0.38mm A4 – Heavy Weight Construction Acetate

Tonic Studios Craft Perfect A4 Glitter Card – Gold Dust 9940E

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *