Studentalbum med Simple Vintage Essentials Snap!

Vid mina två senasteFacebook lives har jag skapat med kollektionen Simple Vintage Essentials från Simple Stories. Vid den första gjorde jag en sida och i den andra utmanade Katja mig på en dubbellive där vi dekorerade framsidorna på våra Simple Vintage Essentials Snap!-album.

Det är en fantastisk kollektion som är ganska lätt att arbeta med. Lite utanför min vanliga komfortzon  –  jag brukar skapa med mera färg – men jag gillar ju att utmana mig själv för att växa i mitt skapande.  Jag ville skapa ett lagom stort album åt min son som tagit studenten. I mitt Snap!-album kan jag samla både foto och alla de kort som fanns på presenterna. Jag är nöjd med både kollektionen och formatet!

Det var superkul att Live-battla med Katja som är grym på vintage. Det vill jag absolut göra igen.

Om du missade min FacebookLIVE eller vill se den igen så hittar du den —> HÄR <— och dubbelliven med Katja hittar du —> HÄR <—

Blev du inspirerad?   Har du skapat något med Simple Vintage Essentials eller med något av de fina Snap!-albumen? Tagga oss med #ciliinpapers och #cilipysslatillsammans så att vi kan inspirera varandra <3 <3 <3

**************

I have used the Simple Vintage Essentials to decorate a Snap! album cover  and an Art Journaling page.

I recorded the process in two Facebook lives. You can still see it  —> HERE <— and —> HERE <—

 

 

Material:
Simple Stories – Simple Vintage Essentials.  
Simple Stories Snap Binder 6X8 – Simple Vintage Essentials.
Simple Stories Rub Ons 6X8 – SV Essentials Butterflies.
Simple Stories Rub Ons 6X8 – SV Essentials Typeset.
Simple Stories Washi Tape 5/Pkg – Simple Vintage Essentials.
Simple Stories Sticker Book 4X6 12/Pkg – Simple Vintage Essentials.
Simple Stories Ephemera 22/Pkg – Simple Vintage Essentials.
Simple Stories Bits & Pieces Die-Cuts 49/Pkg – SV Essentials Captured.
Simple Stories Bits & Pieces Die-Cuts 42/Pkg – SV Essentials Take Note.
Simple Stories SV Essentials Chipboard 78/Pkg – Metal Hardware.
Simple Stories Double-Sided Paper Pad 6X8 – Simple Vintage Essentials.
Distress Ink Mini.
Tonic Studios Nuvo Deluxe Adhesive Precision Tips 207N.
Tonic Studios Nuvo Deluxe Adhesive 120ml 201N.

 

#scrapbooking #CiLiinPAPERS #MittKreativaKaos #PaperCraft #creative #inspiring #crafting #Ranger_ink  #Cilipysslatillsamans   #FacebookLive #LiveTutorial #Videotutorial #Processvideo #LiveBattle #ArtJournaling #ArtJournal #JunkJournal #Snap! #SimpleStories #SimpleVintageEssentials

Det här inlägget postades i Inspiration, Tutorial och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *