Simply celebrate med massor av små djur

Dessa nya stämplarna från Lawn Fawn har jag längtat efter! Att man dessutom får så många olika djur i ett set är ju fantastiskt! Jag skaffade et mindre add on setet med för att få fler texter till remsan med pratbubblor. Då kan man verkligen anpassa texterna till rätt djur.

Bakgrundspappren kommer från ett helt magiskt block från Crafters companion, Colour your world. Jag älskar papper i regnbågsfärger. Här fick jag 32 dubbelsidiga papper som alla är helt fantastiska. Jag sparar varje liten spillbit fall i fall… Jag har stansat ut med Stitched scalloped Rectangle frames. Älskar de diesen!

När jag byggde dessa scener har jag kombinerat Simply celebrate med många olika stämpelset från Lawn Fawn. Krabban kommer från Life is good och stenarna och sjögräset från Mermaid for you. Sjögräset var en fylld stämpel så den saknade den svarta kanten runt så det fick jag rita dit med en penna efteråt.

De stora svamparna, blomman och grästuvan kommer från ett gammalt set som heter Gleeful gardens. Ett av mina gamla favoritset jag inte klarar mig utan.
Den bruna pappret har jag embossat med Tim Holtz Lumber folder.

På de olika korten har jag färgat in pratbubblorna i färger som sticker ut lite på kortet. Den lilla elefanten kommer från ett ganska nytt set med luftballonger som heter Fly high. Bladen , fjärilen och ödlan kommer från Toucan do it.

Allt är färglagt med Spectrum illustrator markers. Himlen på alla kort är från Lawn Fawns papper Spiffy specles.

Hoppas ni gillar dessa små critters och att ni med får en pysslig och fin vecka.

Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Simply Celebrate More Critters LF3164

Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Simply Celebrate More Critters Add-On …

Lawn Fawn Dies – Stitched Scalloped Rectangle Frames LF1719

Tim Holtz Sizzix 3-D Texture Fades Embossing Folder – Lumber

Crafters Companion 12X12 Paper Pad – Colour Your World

Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Fly High LF3069

Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Toucan Do It LF2603

Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Den Sweet Den LF2409

Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Life Is Good LF680

Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Mermaid For You LF1167

Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Gleeful Gardens LF799

Lawn Fawn Double-Sided Collection Pack 12X12 12/Pkg – Spiffy Speckles

Spectrum Noir Illustrator

#scrapbooking #CiLiinPAPERS #PaperCraft #creative #inspiring #crafting   #CardMaking #Cilipysslatillsamans #LawnFawn #SpectrumNoirIllustrator #Illustrator #Timholtz #emossingfolders #crafterscompanion

Det här inlägget postades i Inspiration, Kort. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *