Underbara nyheter från Lawn Fawn!

Hej på er!

Nu har semestern dragit förbi och skolor och arbete har återgått till normala rutiner igen. Skönt för all del men jag märker att det blir färre stunder i pysselvrån. Det är ju trist!

Lawn Fawns nyaste kollektion släpptes idag och jag åkte snabbt och lätt in till butiken så fort jag kunde. Åhhh så mycket fint som väntade på mig där! Vargarna i det nya setet Wild wolves är så gudomligt söta. De fick följa med hem tillsammans med Wolf before ´n afters.   Det som jag fastnade mest för i hela kollektionen och som jag tror att jag kommer att ha mest användning för är ändå den nya ramen Spooky Forest Backdrop. Helt fantastisk till alla årstider. I grönt med blommor på, i brunt, i vitt till vintern och svart till nätter och halloween. Ska bli kul att använda den till alla möjliga kort.

Som bakgrund använde jag de nya pappren från Spiffier speckles. Underbara papper med guldskimmer på. Jag distressade med oxides blueprint sketch runt kanterna på det blå pappret. Det kommer att skapas många fina himlar med detta underbara block.

Ramen och gräs från Mushroom border skar jag ut i svart cardstock. De små grästuvorna från spooky forrest också.

Alla motiv är stämplade med Lawn Fawn jet black ink och färglagda med spelrum noir illustrator pennor.


Hoppas ni hittar mycket fint i nya kollektionen som ni tycker om. Snar kommer en live med många nyheter blandat med äldre Lawn Fawns.
Ha det gott!

Christel

Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Wild Wolves LF3219
Lawn Fawn Clear Stamps 2X3 – Wolf Before ´n afters
Lawn Fawn Dies – Lawn Fawn Dies – Spooky Forest Backdrop LF3261
Lawn Fawn Petite Paper Pack 6X6 – Spiffier speckles
Lawn Fawn Dies – Mushroom Border LF1919
Lawn Fawn Ink Pad – Jet Black
Spectrum Noir Illustrator

#scrapbooking #CiLiinPAPERS #PaperCraft #creative #inspiring #crafting   #CardMaking #Cilipysslatillsamans #LawnFawn #SpectrumNoirIllustrator #Illustrator #distressoxides #LawnFawn

 

Det här inlägget postades i Inspiration, Kort. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *