Ascoola vänner-hÄnglar&Wings

Idag har jag gjort ett födelsedagskort till en riktigt Ascool kompis som fyllde år och självklart skulle firas med ett kort.

Today I have made an Birthday card for a really cool friend for her Birthday.

Här ser ni vad jag lagt fram för att göra mitt kort Distress Oxide, två olika stenciler från hÄnglar&Wings, White Multi Purpose card.

Here is what I have planed for my card Distress Oxide, two different stencil from hÄnglar&Wings and White Multi Purpose card.

Jag har tejpat runt det yttre kanterna på min bakgrund och även mitt över för att få en naturlig plats att stämpla min hälsning. Jag har använt den gröna Distress Oxide-Mowed Lawn när jag gjort min människa och sedan har jag lagt ytterligare en stencil över min första och pånytt använt samma gröna Distress Oxide färg. Även kanterna har jag svept över lite lätt med den gröna Distress Oxide färgen och sedan har jag tagit bort tejpen.

I have tape around the side of my White Multi Purpose Card and across the middle to make a natural place to stamp my print. I have used Distress Oxide-Mowed Lawn for my Human and after that I have placed another stencil and used the same green Distress Oxide. I have very gently soften the edge and then removed the tape.

Här ser ni att jag har valt att både stämpla och skvätta på min bakgrund. När jag var färdig stämplad upplever jag att kortet blir för platt och väljer att stämpla om min grattis text på mitt White Multi Purpose Card och sedan sätta det på 3D kuddar. Runt min gröna Människa har jag lagt Distress Oxide-Black Soot som en skugga.

I have also stamped and splatter on my background and around the human I have there is a shadow with Distress Oxide-Black Soot.

Här ser ni en närbild på mina två olika stämplar och båda två är från hÄnglar&Wings.

Here is a close up on my two stamps from hÄnglar&Wings.

Det färdiga kortet till en riktig Ascool vän som älskar grönt som ni kanske förstår.

This is my Birthday Card to my really Cool friend and she loves the color green.

Material:

Crafters Companion – White Multi-Purpose Card 60/Pkg – A4

Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Mowed Lawn

Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Black Soot

hÄnglar & Wings Stencil – Människor

Tim Holtz Cling Stamps 7X8.5 – Etcetera CMS302

hÄnglar & Wings Clear Stamps – Ascoola Vänner

hÄnglar & Wings Clear Stamps – Mix Tillsammans

VersaFine Ink Pad Onyx Black

Dina Wakley MEdia Gloss Spray 56ml – Black

Detta var mitt sätt att använda Stencil på Stencil och jag hoppas att min Ascoola vän verkligen förstår hur mycket kärlek det innehåller.

Ha en riktigt härlig lördag.

Det här inlägget postades i Inspiration, Kort och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *