Snart är det höst

Hej, nu är hösten i annalkande. Dagens kort blev CAS.
Sprejade ett vitt papper med olika Distress Mica Stain, de olika halloween färgerna. Stansade ut de olika löven. ”Ådringen” stansade jag ut i spillbitar av svart Cardstock. Limmade (dubbelhäftande tape) fast en bit juteväv som jag hittade i mina gömmor. Löven fäste jag med 3D-kuddar och lim. Stämpeln kommer från hÄnglar & Wings, den stämplade jag med hjälp av min Misti – vad gjorde man utan den förr när man behövde ”fylla i” stämpeln?

Material:
Crafters Companion – White Multi-Purpose Card
Tim Holtz Distress Minca Spray
Tim Holtz Sizzix Thinlits Dies – Artsy Leaves 666380
hÄnglar & Wings Clear Stamps – Tacksamcirkel
Ranger Archival Ink Pad – Jet Black
Misti Stamping Tool
Stansmaskin
Scrapbook Adhesives 3L 3D Self-Adhesive Foam
Tonic Studios Nuvo Deluxe Adhesive

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *