Blandar Lawn Fawn och Tim Holtz

Hej
Hösten har varit här ett tag känns det som men denna veckan har sommarvärmen kommit tillbaks. Jag blev i alla fall sugen på att göra Halloween kort. Lawn Fawn har ju släppt nya godingar och när jag kollade i min lilla låda med andra märken hittade jag dies från Tim Holtz som jag inte använt innan. Nu var det dags. Tänkte göra ett kort med de söta figurerna tillsammans med Spookey Forrest Backdrop. Insåg snart att jag fick modellera om lite och anpassa ramen och speciellt träden till ett Slimline kort för att få plats med alla figurer.

Jag stansade också ut gravstenar, måne och spöken från spookey backdropp.

De läskiga figurerna från TH  skar jag ut i massor av olika färgade cardstock. När jag saknade någon färg skar jag ut men i vitt och färgade in med mina illustrator pennor.

Himmeln använde jag mina distress oxides till och skvätte lite svar akrylfärg och guldfärg på.

Jag tycker de blev fantastiskt söta…läskiga 😉

Sedan hittade jag mina dies från Lawn Fawn, platform popup och add on. Tillsammans med Vault series, Halloween 2021 så byggde jag en läskig kyrkogård med spöken, grindar, fladdermöss, trick or treatande barn mm.


När jag skar ut bakgrunden (add on diesen) så gjorde jag den ett par cm högre eftersom spökena var så höga. Distressade himmeln med mina oxides. Ordet BOO skar jag ut med Lawn Fawn Dies, Henrys ABCs.

Det var kul att blanda de två märkena och skapa annat än det jag oftast gör med alla söta critters från Lawn Fawn. Blanda vilt, olika märken, dies och stämplar.

Få en fin helg allihop 🙂
Mvh Christel

Material:

Tim Holtz Sizzix Thinlits Dies – Costume Party Colorize 665555
Lawn Fawn Dies – Lawn Fawn Dies – Spooky Forest Backdrop LF3261
Tim Holtz Sizzix Thinlits Dies – Vault Series: Halloween 2021 665563
Lawn Fawn Dies – Platform Pop-Up LF2792
Lawn Fawn Dies – Platform Pop-Up Add-On LF2793
Lawn Fawn Dies – Henrys ABCs LF2814

#scrapbooking #CiLiinPAPERS #PaperCraft #creative #inspiring #crafting   #CardMaking #Cilipysslatillsamans #LawnFawn #SpectrumNoirIllustrator #Illustrator #distressoxides #LawnFawn#Timholtz #Sizzix #thinlitsdies #halloween

Det här inlägget postades i Inspiration, Kort. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *