Shimelle Main Character Energy – En Layout av Anna

Hej alla fina därute!

Hoppas ni har det gott där ni är och att ni fått möjlighet till lite härligt återhämtande kreativitet i någon form.

Jag har, som många av er vet, stickat och virkat en del, umgåtts med våra underbara ungar och vårt barnbarn. Det har också blivit lite papperspyssel där den här layouten kom till. Det är den fantastiskt läckra och nya kollektionen av Shimelle, Main Character Energy, som jag jobbat med. Mitt färgglada jag föll pladask då jag såg den i webbshoppen.
Älskar designen och även dom lila färgerna trots att lila absolut inte är min favorit.
Men här gör den sig helt perfekt.

Nu kör vi!

Material:

Shimelle cardstock Stickers 6X12 – Main Character Energy
Shimelle Paper Pad 6X8 – Main Character Energy
Tim Holtz Idea-Ology Tiny Attacher

Det var allt för idag!
Tack för att du kikade in och hälsade på lite.

Kram Anna xoxo

Det här inlägget postades i Inspiration, Layout och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *