Color Swatch med mina Distress Mica Sprays

Jag har tröttnat på att inte veta hur mina fina Distress Mica Sprays ser ut när jag har använt dem, just nu har jag dem i en Distress Storage Tin från Tim Holtz för det skall ju ligga ner och i locket ser jag ju ändan på flaskorna. Visst får man en hum om hur färgerna ser ut men det är ändå riktigt svårt..

I have descide to give my Distress Mica Sprays some Color Swatches, because it`s really hard to se the colors on the Mica Spays although I see the bottle through the Distress Storage Tin I find it hard to get the colors right.

Här ser ni ju min Distress Multi Storage Tin fylld med mina Distress Mica Sprays, jag ha tänkt att använda min 3-in-1 Punch Tag, några remsor av vita Cardstock och en ring att samla alla färdiga Tags i.

Here you see my Distress Multi Storage Tin with my Distress Mica Sprays, the 3-in-1 Punch Tag and some white cardstock.

För att inte spraya över hela mitt skrivbord så har jag använt min Splatbox, perfekt att ta fram för lite kladdiga sprayande 🙂 .

For makeing the spray don´t go over all my desk I have used my Splatbox, It´s perfect to this messy project.

Här ser ni ungefär hälften av min färdig sprayade Distress Mica Sprays Tag, det är svårt att se hur fint det blänker.

Here you have some of the Mica Sprays Tags they are so nice colors but it´s hard to see all the shine.

Här har ni alla färdiga Tags, jag har dessutom lagt dem igenom en embossingfolder för att jag ville ha lite detaljer på mina tags. Jag har också lagt ett vitt cardstock i min skrivare och skrivit ut alla namnen på färgerna.

Here you have all the Distress Mica Sprays Tags and for giving them some details I have run them throug a embossingfolder. I have also printed a white cardstock with all the names of the Sprays.

Nu har jag äntligen en ring full med mina Distress Mica Sprays och för att limma på namnen på alla Tags använde jag Tacky Glue.

Finally I have Color Swatch all of my Distress Mica Sprays and I`m really happy and I`m looking forward to use them.

Material:

Distress Mica Sprays

Tim Holtz Distress Multi Storage Tin

Crafters Companion – White Multi-Purpose Card 60/Pkg – A4

We R Memory Keepers 3-In-1 Punch – Rounded Tag

Tim Holtz Splatbox

Aleenes Always Ready Original Tacky Glue 4oz

Härligt att få ordning och reda och lyxigt att ha exakt koll på hur färgerna ser ut.

Ha en riktigt härligt måndag!

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *