Happy Valentines day med Lawn Fawn

Då är det snart dags för alla hjärtans dag och påbörja alla söta kort till de man vill visa lite extra omtanke och kärlek. Jag hade lust att testa ett kort som är mycket mer CAS än jag brukar. (Clean and simple) Har en liten ask med massor av färdigmålade motiv som blivit över från andra projekt. Ofta stämplar jag och färglägger mycket mer än som får plats på korten bara fall i fall… Hittade dessa utsöta möss från Sew very mice från Lawn Fawn och en liten glassbägare från setet med enhörningar.

Hjärtanen med stickad kant har jag skurit ut med dies från Flippin awesome. Bokstäverna I och U från Henrys ABC. Bakgrundspappret passade så bra ihop med picked rasberry distress oxides. Gjorde bara en svag skugga i nederkanten som jag skvätte med lite vatten. Skar ut lite små hjärtan och satte fast dem lite här och var med lite Stickles på.

 

Enkelt men sött!

Material:

Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Sew Very Mice LF3061
Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Unicorn Picnic LF2319
Lawn Fawn Dies – Henrys ABCs LF2814
Lawn Fawn Dies – Quilted Heart Backdrop: Landscape LF2738
Lawn Fawn Dies – Flippin´ Awesome LF2043
Lawn Fawn Dies – Stitched Scalloped Rectangle Frames LF1719
Lawn Fawn Dies – Everyday Sentiment Banners LF1139
Dylusions Dyamond Designer Series Stickles – Stardust
Crafters Companion – White Multi-Purpose Card 60/Pkg – A4

#ciliinpapers #kort #kortmakeri #korttillverkning#handgjordakort #cardmakinghobby #cardmaking #card#handmadecards #stamping#clearstamps #diecutting #stenciler #stencils #lawnfawn#lawnfawnstamps #lawnfawndies #rangerink #ranger #distressoxide#scrapbookingstoregothenburg #hobbystoregothenburg#craftstoregothenburg

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *