Gästdesigner Hanna inspirerar med Remember fån Simple Stories

Hej, nu är det gäst-DT Hanna här igen som vill inspirera er! I vanlig ordning är det en layout jag har skapat. Fotot är en bild från 2011, där mina äldsta söner är hemma hos sin morbror med familj. I mitt scrappande tycker jag om att dokumentera både vardag och speciella händelser. Mina årsalbum är verkligen fulla av minnen, stora som små. Jag tycker om tanken att mina barn om några år skall kunna sitta och bläddra i alla dessa årsalbum och minnas tillbaka på sin barndom. Då är ingen händelse för liten för att scrappa, i mina ögon.

Även denna gång har jag använt mig av kollektionen ”Remember” från Simple Stories. Jag har fyllt på med fler papper sedan sist, för jag har insett att denna favoritkollektion kommer jag vilja scrappa många, många gånger! Älskar de finstämda pastelliga färgerna och de fina mönstren!

Jag har printat fotot med ett brunaktigt filter för att ge det en gammeldags känsla. Sedan har jag monterat det ovanpå tre olika mönsterpapper från kollektionen. Jag har stansat ut tags i mönsterpapper som jag klistrat fast på cardstocken från Bazzill (färg: ”Natural”). Genom hålen i tagsen har jag trätt ett jutesnöre som får löpa genom alla tagsen.

Jag har stansat ut en bladkrans från Sizzix i naturvitt glitterpapper. Dessa kransar ligger till grund bakom fotot och ovanpå dessa har jag fäst blomdekorationer i olika lager.

På cardstocken har jag använt en layeringstencil med hjärtan från Simon Hurley. Jag har använt distressfärgen ”Antique Linen” på ena lagret hjärtan, och ”Enchanted gold” från Altenew på det andra lagret. Jag har även använt guldfärgen till att stämpla meningar från en textstämpel av Tim Holtz.

Slutligen adderade jag paljetter i olika färger, samt några andra dekorationer från kollektionen. Jag tycker om att ha journaling på mina LO:s för att verkligen beskriva vad fotona visar, så jag använde en sådan dekoration från kollektionen som jag skrev ett par rader på.

Jag hoppas ni tycker om min layout!

Jag har använt följande material:
Simple Stories ”Remember” floral bits and pieces.
Simple Stories ”Remember” collection kit.
We R Memory Keepers 3-in-1 rounded tag.
Simon Hurley Creates – stencil ”Happy hearts”.
Distress Ink ”Antique Linen”.
Altenew stämpeldyna, ”Enchanted gold”.
Tim Holtz cling stamp ”Tiny text”.
Tim Holtz / Sizzix die ”Funky Floral Wreath”.

#scrapbooking #CiLiinPAPERS #PaperCraft #creative #inspiring #crafting   #Layout #Cilipysslatillsamans  #SimpleStories #Remember #Ranger_Ink  #Distressink #WeRMakers #Altenew #Guestdesigner

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *