Carrot ´bout you. En underbar nyhet från Lawn Fawn!

Vilken underbar och STOR release Lawn Fawn hade förra veckan! Under liven i torsdags trodde jag aldrig vi skulle hinna igenom hela högen på en timma. Men det fixade vi så gott som.

Idag har jag lekt med mitt nya absoluta favoritset (än så länge) Carrot ´bout you. Vem vill inte ha en underbar orange morotsbil?! Här har jag gjort ett slimline kort med både dies från min egen gamla samling och från Lawn Fawn. Bilvägarna är från Lawn Fawn och så fort jag såg att bilarna skulle komma visste jag att jag behövde dem till min samling. Vägarna finns i flera olika modeller, även till slimline kort.

Den ursöta trafikskylten kommer från ett annat nytt sett som heter Kanga-rrific. Så bra att den är tom så kan du stämpla precis vad du vill i den. Till ett födelsedagsbarn kanske åldern passar bra. Texten ”Spring is on its way” passar ju också så bra med vägarna.

På liven visade jag hur du kan vända på ditt motiv så det blir spegelvänt. Har du en siliconmatta stämplar du motivet direkt på mattan, tar ett papper och pressar det försiktigt så att det inte glider eller flyttas. Då får du ett fint tryck som du får fylla i med en penna. Här hade jag en lite för tjock spets på min. Man vill ju att tjockleken på linjen överensstämmer med den vanliga linjen på stämpeln.

Pappren är också från nyaste releasen. Som bas har jag använt det bredrandiga pappret. Himmeln är det ombre färgade pappret som går i blå-lila-rosa toner.

Hoppas ni får en fin vecka och att det stämmer att våren verkligen är påväg.

Glöm inte alla tävlingar från kalasveckan och månadstävlingen som närmar sig sitt slut.

Ha det gott!
Christel

Materiallista:

Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Carrot ´Bout You LF3349

Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Kanga-rrific LF3344

Lawn Fawn Collection Pack 12X12 – Rainbow Ever

Lawn Fawn Rainbow Ever After Paper 12X12 – Fairy Godmother LF3328

Lawn Fawn Rainbow Ever After Paper 12X12 – Rapunzel LF3324

Lawn Fawn Dies – Scalloped Slimline With Hearts: Landscape LF2476

Lawn Fawn Dies – Large Slimline W/Sliders LF2357

Lawn Fawn Dies – Road Border LF1362

Spectrum Noir Illustrator

Lawn Fawn Ink Pad – Jet Black

#ciliinpapers #kort #kortmakeri #korttillverkning #handgjordakort #cardmakinghobby#cardmaking #card#handmadecards #stamping #clearstamps #diecutting #stenciler #stencils #lawnfawn#lawnfawnstamps #lawnfawndies #scrapbookingstoregothenburg#hobbystoregothenburg#craftstoregothenburg

Det här inlägget postades i Inspiration, Kort. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *