Wherever från 49andMarket .:. Big Picture Album Kit och ett kort

Jag fortsätter att skapa sidor i mitt Wherever Big Picture Album från 49 and Market och det är sååååå kul. Aldrig trodde jag att det skulle vara så kul att skapa efter ”färdiga” mallar men med personliga foto och några personliga detaljer känns det ändå som mitt album.  De vackra färgerna och mönstren i Wherever-kollektionen hjälper så klart till.

Om ni inte redan provat ett av 49 and Markets färdiga album-kit så kan jag verkligen rekommendera det!

Jag har också skapat ett kort med samma kollektion till min bror som just fyllt 50. Designen på kortet  –  som jag verkligen gillar – har jag snott från Katalin som jobbar i butiken. Jag hade förmånen att sitta mitt emot henne på en scrapträff och få en massa ny inspiration.

 

 

Jag har lagt Nuvo crystal glaze på fjärilen för att få den att glänsa.

Några av albumsidorna skapade jag vid en Live på CiLi in Papers Facebooksida. Om du missade min FacebookLIVE eller vill se den igen så hittar du den —> HÄR <—

Blev du inspirerad?   Visa vad du skapat med Wherever från 49andMarket och tagga oss med #ciliinpapers och #cilipysslatillsammans så att vi kan inspirera varandra <3 <3 <3

**************

I recorded the process in a Facebook live. You can still see it  —> HERE <—

 

Material:
49 And Market Album Kit – Wherever.
49 And Market Epoxy Stickers – Wherever Wishing Bubble.
Tonic Studios Adhesives Dimensional Foam Pads 25mm – White 9752E.
Tonic Studios Craft Perfect Adhesives – Double Sided Red Line Tape …
Tonic Studios Nuvo Deluxe Adhesive 60ml 200N.
Tim Holtz Distress Ink Pad – Walnut Stain.
Tim Holtz Distress Ink Pad – Vintage Photo.
Ranger Mini Ink Blending Foams 1inch Round 10/Pkg – Domed.
Tonic Studios Nuvo Crystal Glaze 50ml 947N.
Tonic Studios Craft Perfect Cards & Envelopes 7X7 – Bright White 9302E.
49 And Market Ephemera Bits – Wherever.
49 And Market Collection Pack 6X8 – Wherever.
49 And Market Chipboard Set – Wherever Words.
49 And Market Rub-Ons – Wherever Blendable.
hÄnglar & Wings Clear Stamps – Stora Siffror.

 

#scrapbooking #CiLiinPAPERS #MittKreativaKaos #PaperCraft #creative #inspiring #crafting  #Cilipysslatillsamans  #villhöver #49andMarket #Wherever #49andMarketWherever  #MiniAlbum #Traveljournal #DIY #kort #hAnglarWings #FacebookLive #ProcessVideo #VideoTutorial #Tutorial #MiniBook

Det här inlägget postades i Kort, Minialbum, Tutorial och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *