Twist and Pop Up Card

Hej, letade upp hur man gör ett Twist and Pop Up Card på YouTube. Jag valde ett vitt slätt cardstock som kortstomme, men man kan ta vilken färg man vill. Med de fina pappren, ”Color Swatch Grove” från 49 and Market var det lätt att få till ett fint kort. Pappren är kraftiga med fina motiv, det gör att kortet blir stadigt och lätt att öppna upp. Jag strök med Vintage photo (Distress Ink) på kanterna. Använde remsor av spillbitar till en ”gördel” så att kortet hålls stängt. Limmade med min Glue Press och Nuvo Deluxe Adhesive. Stansade ut 42 med en äldre Tonic die 1689e, finns tyvärr inte, men en liknande finns HÄR Stansade ut i ett Mirror Card i guld. Artiklarna utgår och ersätts av liknande,  ändrar både form och artikelnummer, men nedan har jag länkat till några olika. Då jag har hållit på i många år så har jag ju en hel del grejer 🙂 som jag vill plocka fram lite då och nu. I mina gömmor hittade jag Grattis die. Stansade ut flera stycken som jag limmade ihop för att få lite höjd och dimission. Har dekorerat med Mushrooms Washi Stickers, de är så fina.

Material:
Crafters Companion White Multi-Purpose Card 30/Pkg – A3  eller
Bazzill Cardstock 12X12 25/Pkg Smoothies – White SPECIALTY     
49 And Market Collection Pack 6X8 – Color Swatch Grove
50 And Market Washi Tape Roll – Nature Study Mushrooms 
Tim Holtz Distress Ink Pad – Vintage 
Blending Tools Verktyg
Tim Holtz Tonic Studios Craft Guillotine 22cm – 160E
We R Memory Keepers The Works All-In-One Tool
Tonic Studios Nuvo Deluxe Adhesive
Tonic Studios Mirror card gold (några olika)

Prova gärna – lättare än du tror/Britten

Det här inlägget postades i Inspiration, Kort och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *