Enkelt kort med lyxig embossing

Jag är nog lite lat av mig när det gäller att ta fram mina Embossing pulver, synd för det blir ju så jäkla häftigt resultat och lite lyxigt tycker jag! Så nu måste jag nog flytta ner mina pulver närmare min arbetsyta så de används oftare.

Tog ett vitt cardstock och kletade på oxide i färgen Peacook Feather i flera lager, viktigt att låta det torka mellan så får man ett mer spännande djup. Sen embossade jag med Marigold embossingpulver som är lite mer gult i färgen än de andra guldfärgerna.

Texten gjorde jag i vanlig vit cardstock, lite clean and simple.

Svårt att fota blänket i Embossing pulvret, försökte jaga dagsljuset men det va svårt ändå.

Blev faktiskt nöjd och gillade den lite enkla stilen det blev på kortet. Embossingpulvret gör att det blir lite lyxig känsla och de får nog komma fram lite oftare tror jag allt!

Hoppas ni får massa sol i helgen och glöm inte liven nu i kväll!

Kram Emma

Material lista:

http://Crafters Companion – White Multi-Purpose Card 60/Pkg – A4

Tim Holtz Distress Oxide Ink Pad – Peacock Feathers

Ranger Embossing Powder 15gr – Marigold Metallic

Tim Holtz Sizzix Thinlits Dies – Alphanumeric Stretch Lower & Numbers 665207

Tonic Studios Nuvo Deluxe Adhesive 120ml 201N

Det här inlägget postades i Kort och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *