Presentation av vår GästDt Fredrika Biörnerud

Jag har helt missat att lägga upp presentationen av vår gästdesigner Fredrika och ni har redan fått njuta av flera av hennes alster. Nåväl här får ni veta lite mer om vem som gästar oss just nu:

***********************************

Hej!

Jag heter Fredrika Biörnerud och jag bor i Sävedalen tillsammans med min man och våra två tonårssöner. När jag inte sitter i mitt pysselrum och är kreativ så är min andra stora hobby att dansa squaredans. Till vardags arbetar jag som lärare i en åk 2 här i Sävedalen och det är alltid lika härligt att se elevernas glädje när de lärt sig något nytt.

Det kreativa ger mig energi, är jag lite trött och på dåligt humör så är det bara att sätta sig vid pysselbordet och öppna sin artjournal.  Jag kom i kontakt med scrapbooking 2006 och till en början var det Clean and simple som tilltalade mig, sedan dess är jag fast. Jag började göra album till mina pojkar när de var små men lade detta med layouter åt sidan och fortsatte med min kort.

Ingen av oss var glada när Covid-19 tog ett stadigt grepp om vår värld, men det var denna hobby som höll mig aktiv och engagerad. Det var när alla digitala mötesplatser startade som jag valde att testa något mer än endast korttillverkning, jag hittade tillbaka till layouter och tycker det är så roligt att se dessa växa fram från ett tomt ark. Jag älskar mycket färg, återbruk och är alltid nyfiken på att testa nya tekniker, därför har pysselrummet utökats med art journals, massa papper med matchande dekorationer, Gel Plates och Alkoinks.

Under dessa tre månader under våren som jag fått äran att vara gästdesigner hos Cili in papers, hoppas jag kunna inspirera er med lite olika tekniker som säkerligen kommer innehålla mycket färg. Varannan vecka kommer det dyka upp ett inlägg från mig i bloggen.

Kika gärna då!

Jag önskar alla ett kreativt år!

Fredrika

Här hittar du mer inspiration från Fredrika:

Instagram.com/pysselhaxan/

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *