GästDT Fredrika inspirerar med en tag

Här kommer ännu ett härligt inspirationsalster från vår gästdesigner för april- juni Fredrika:

Hej allesammans!

Tags är alltid bra att ha hemma och dessa är väldigt roliga att dekorera. Här har jag använt en tag från Dina Wakleys mix media produkter. Bakgrunderna brukar jag göra med gell-print teknik, denna gång färgade jag in gel platen med Dina Wakleys akrylfärg. Jag brukar göra några åt gången som jag sedan har liggande och använder vid behov.

    

Jag gillar att blanda olika produkter och tekniker så jag passade även på att använda min grit-paste för att få till några hjärtan. Jag har dekorerat min tag med tissuepaper och typed ledgers texter från Dina Wakleys samt paper dolls och blom Ephemeras från Tim Holtz. Min DT-kollega Emma använde embossingpulver när hon skapade ett kort här om veckan, hemma hos mig blir bara dessa pulver stående. Men! Jag brukar faktiskt använda dem när jag vill få effekter på kanterna på mina tags eller ATC-kort.

Det kan vara några av er som funderar på vad man ska ha alla sina tags till. Jag brukar använda dem till flaskor, knyta fast dem i snöret på ett paket eller göra små album av dem. På denna tag har jag valt att inte sätta någon rubrik då jag inte riktigt vet vad jag ska ha den till ännu.

När jag ska använda tagen tänkte jag sätta en rubrik nere vid blomman, kanske GRATTIS!

Jag önskar alla en fin dag!

Fredrika

Materiallista 
tim-holtz-idea-0logy-paper-dolls-die-cuts-107/pkg—vintage-black–white.
dina-wakley-media-tissue-pack-75×10-20/pkg—things-that-grow.
tim-holtz-idea-0logy-layers-die-cuts-83/pkg—botanical.
dina-wakley-media-typed-ledgers-12/pkg—set-1.
gel-press-gel-printig-plate-6inch—square.
dina-wakley-media-white-tags—8–10.
dina-wakley-media-acrylic-paint-29ml—mustard.
dina-wakley-media-acrylic-paint-29ml—raspberry.
tim-holtz-distress-grit-paste-88ml—holiday-snowfall-2022.
tim-holtz-distress-collage-medium-88ml—matte.
tim-holtz-distress-brayer-3-5/16inch—medium.

Det här inlägget postades i Kort, Tag och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *