Bokmärken med nyheter från Lawn Fawn

Nu har den tiden på året kommit då jag börjar fundera på en liten avslutningspresent till eleverna i skolan. Jag vill ju givetvis att de läser mycket i sommar och då kan det ju vara fint med ett bokmärke. Här använde jag Whoosh kites som är rykande färska från Lawn Fawn.

Jag började med att skära ut cirklar i blått som bas och ram och en lite mindre till gräset. På varje cirkel till gräset fick jag ut 2 st gräskullar. Det pappret är också från LF´s nya kollektion. Älskar det! Så sött med de små vita blommorna på.

Sedan skar jag ut de 2 minsta molnen i ett set med dies också från LF.

Jag stämplade upp mössen och draken och färglade med spectrum noir markers. Det lilla snöret ritade jag dit med en svart penna.

Jag skar ut en scalloped Circle till som fick bli baksida på bokmärket. Jag tänker att man sticker in sinad i boken mellan de 2 cirklarna så sitter det bra på plats och det sticker upp en liten bit ovanför kanten på boken.

Vill man kan man ju såklart personifiera dem med namn eller hälsningar. Det har jag inte bestämt mig för ännu. Det är ju ändå 26 barn i klassen och det blir många bokstäver att stansa ut….

Ett enkelt och sött litet tips till er idag i värmen. Ha en jättefin vecka i solen och värmen.

Material:

Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Whoosh, Kites! LF3417

Lawn Fawn Dies – Stitched Scalloped Circle Frames LF1718

Lawn Fawn Dies – Outside In Stitched Circle Stackables LF1441

Lawn Fawn Dies – Simple Puffy Clouds LF1186

Lawn Fawn Dies – Grassy Hillside Borders LF1200

Lawn Fawn Pint-Sized Patterns Summertime Paper 12X12 – Green Smoothie

Lawn Fawn Collection Pack 12X12 – Pint-Sized Patterns Summertime LF…

Spectrum Noir Illustrator

 

 

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *