Favoritdies från Lawn Fawn

Ni vet säkert känslan när man hittar en favoritprodukt som man vill använda på massor av olika sätt i nästan varenda projekt men gör. Just där är jag just nu. Denna otroligt fina backdrop dies från Lawn Fawn med strålar från hjärtat. Älskar den! På en live snart tänker jag att jag skall visa några olika sätt att använda den på. Idag får den en bakgrund av silvrigt, glittrigt papper. Jättesnyggt att ha under!

 

 

Fairy friend tillsammans med Gleeful gardens är stämpelseten jag använt. Pappret är från Rainbow ever after 6×6. Älakar den distressade effekten.

Jag har färglagt med spectrum noir illustrator pennor. Älskar dem! Ja, Inte så mycket konstigheter. Ett ganska snabbt och enkelt kort att göra men Diesen gör kortet så lyxigt och extra snyggt. Testa!

Hoppas ni får en jättefin dag på Sveriges nationaldag!

Material:

Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Fairy Friends LF1057

Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Gleeful Gardens LF799

Lawn Fawn Dies – Radiant Heart Backdrop LF3320

Lawn Fawn Dies – Grassy Hillside Borders LF1200

Lawn Fawn Petite Paper Pack 6X6 – Rainbow Ever After LF3330

Tonic Studios Craft Perfect A4 Glitter Card – Silver Screen 9941E

#ciliinpapers #kort #kortmakeri #korttillverkning #handgjordakort#cardmakinghobby#cardmaking #card#handmadecards #stamping #clearstamps#diecutting #stenciler #stencils #lawnfawn #lawnfawnstamps #lawnfawndies #scrapbookingstoregothenburg#hobbystoregothenburg#craftstoregothenburg

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *